Doliu la Casa Regală. Prințesa Teresa a Spaniei a murit de coronavirus

Publicat: 29 Mar. 2020, 09:45 News

Doliu la Casa Regală.  Prințesa Teresa a Spaniei a murit din cauza coronavirusului. Este prima persoană regală care se stinge din viață din cauza virusului venit din China, Wuhan.

Potrivit hotnews.ro, Prințesa Teresa a Spaniei avea 86 de ani și fusese testată pozitiv cu coronavirus, boala venită din China, Wuhan. Femeia s-a stins din viață vineri, iar anunțul a fost făcut chiar de fratele ei mai mic, prințul Sixtus Henry de Bourbon-Parma. Prințesa Maria Teresa se născuse la Paris, pe 28 iulie 1933. Mai mult decât atât, mai mulți membri ai familiilor regale au fost testați pozitiv cu coronavirus. Printre aceșia se află și Prințul Charles al Marii Britanii și Prințul Albert de Monaco.

Până la momentul actual, Spania se află cu roșu pe hartă, deoarece este una dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus. Spaniolii au peste 70.000 de persoane infectate și peste 6000 de decese.

Doliu în fotbalul englez! Coronavirusul face încă o victimă

Doliu în fotbalul englez! Coronavirusul face încă o victimă! Un conducator de club a murit la numai 40 de ani din cauza coronavirusului. Danny Sharma a fost un oficial al clubului Harmondsworrth si a murit din cauza coronavirus. El postase pe retelele de socializare ca se simte initial bine, scrie realitatea.net.

“Update, ziua a patra – totul arată bine pe geam, mi-aş fi dorit să particip la festivalul Vitamin D. Mi-e greu să respir, dar încă lupt”, a transmis marţi Danny Sharma, după ce luni publicase un alt mesaj: “Nu-mi vine să cred că am contractat coronavirus”.

“Am fost informaţi că fostul membru al consiliului Middlesex County Sunday League Official şi oficialul clubului Hardmondsworth FC, Danny Sharma, a murit joi dimineaţa, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus”, a anunțat Middlesex FA.

Publicat: 29 Mar. 2020, 09:45 News
Pe aceeași temă