Doliu în România! Cunoscutul chef Adrian Pop a murit

Publicat: 17 mart. 2021, 08:38 Autor: Elena Arhiva
Doliu în România! Cunoscutul chef Adrian Pop a murit

Cunoscutul bucătar chef Adrian Pop a murit la spital, marți seara, după ce a fost dus acolo în comă, cu lovituri multiple, în urma unei petreceri care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

La eveniment au participat și mai mulți polițiști, potrivit realitatea.net, deși astfel de petreceri au fost interzise din cauza epidemiei de coronavirus.

În prezent, anchetatorii au mai multe piste. Sunt informații că bucătarul, din cauza consumului excesiv de alcool, a căzut și s-ar fi lovit grav, dar și că ar fi fost bătut de un alt petrecăreț. Unul dintre colegii de breaslă a spus că totul ar fi plecat de la un joc de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului.

Anunţul trist a fost făcut de unul dintre prietenii lui Adrian Pop.

”Rămas bun, coleg drag!”

„Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi rămâne în amintirea noastră că un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată!”, a scris unul dintre prietenii cunoscutului chef.

Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! ?

Adi ramâne în amintirea noastră ca un coleg exemplar, mentor și antrenor…

Posted by Laurenţiu Mâță on Tuesday, March 16, 2021

Sursa foto: Facebook

Publicat: 17 mart. 2021, 08:38 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă