Doliu în presa românească! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu boala

Publicat: 26 mai 2020, 11:07 Autor: Hermina Hagianu News
Doliu în presa românească! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu boala

Zi de doliu în presa din România. Jurnalistul Radu Eugeniu Stan s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu boala. Familia, apropiații, dar și cei care l-au cunoscut și l-au iubit pe marele jurnalist sunt în stare de şoc.

Anunțul tragicului eveniment a fost făcut de către colegii lui Radu Eugeniu Stan, pe rețelele de socializare.

„Aflu cu tristete ca s-a prapadit si Radu Eugeniu Stan , gazetarul interviurilor superbe din Opinia Studenteasca. S-a dus Dupa Florin Zamfirescu si Sorin Avram . Vor face o gazeta mai buna acolo , intre ingeri…”, a scris Cristi Corobana, pe contul de Facebook.

Radu Eugeniu Stan s-a stins din viață

Potrivit informațiilor oferite de către colegii marelui jurnalist, Radu Eugeniu Stan s-a stins din viață în noaptea de 23 mai, la Budapesta, din cauza bolii care a evoluat rapid.

„Prieteni, am o veste tristă: Radu Eugeniu Stan nu mai este. S-a stins alaltăieri seara, pe 23 mai, la Budapesta. A avut o boală care a evoluat foarte agresiv, într-un timp scurt.

După cum vă dați seama, Monica trece printr-o perioadă foarte grea, vă rog să o menajați pe cât se poate. Atât cât știu, vă spun eu. Dealtfel, am fost sfătuit să las să mai treacă un timp până să vă spun, pentru Monica, însă altcineva a făcut deja anunțul, în alte cercuri.

Nu mai am la îndemână nicio poză cu el, dar sunt sigur că vi-l amintiți. Să știți că nu s-a schimbat prea mult până de curând. Dumnezeu să-l ierte și să-l mântuiască!”a fost mesajul transmis de Marius Hergheligiu, un alt coleg al regretatului jurnalist, pe rețelele de socializare.

Publicat: 26 mai 2020, 11:07 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă