Doliu în muzică! A murit basistul Matthew Seligman din cauza coronavirusului

Publicat: 20 apr. 2020, 09:53 Autor: Andreea Voicu Vedete

A murit basistul Matthew Seligman. Colaboratorul lui David Bowie, basistul Matthew Seligman, a murit din cauza coronavirusului, arată Adevărul.

Bărbatul avea 64 de ani și era infectat cu noul virus venit din China. El a murit în cursul zilei de vineri, la Saint George’s University Hospital din Londra. Pe rețelele de socializare a fost făcut anunțul trist chiar de prietenul lui, muzicianul Thomas Delby, arată sursa citată.

Artistul s-a alăturat în 1985 trupei lui David Bowie pentru concertul Live Aid. El a participat, de asemenea, la înregistrările coloanei sonore a filmului din 1986, ”Labyrinth”. Începând cu 1979, el a făcut parte și din trupa Soft Boys.

„Toată lumea se duce, dar niciunul dintre noi nu se aştepta ca Matthew să ne părăsească atât de brusc pentru totdeauna. Este ciudat şi foarte trist să vorbim despre el la trecut”, scrie pe social media Robyn Hitchcock.

Publicat: 20 apr. 2020, 09:53 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă