Doliu în lumea sportivă. A murit Constantin David ”Flencea”. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus

Publicat: 30 mart. 2021, 09:12 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Este doliu în lumea sportivă, după ce fostul campion cu Dinamo, Constantin David ”Flencea„, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus.

Doliu la Dinamo, după ce fostul sportiv Constantin David ”Flencea” a murit la vârsta de 79 de anu. Bărbatul contractase virusul chinezesc și s-a stins din viață pe patul pe spital. Bărbatul, care era campion cu Dinamo la începutul anilor 1960, a murit vineri și în aceeași zi a avut loc și înmormântarea.

„A făcut Covid, l-am dus la spital la Municipal, iar acolo… E teribil! Nu pot să concep că s-a dus, viața nu ne iartă. Avea stimulator cardiac, îi scăzuse tensiunea, riscam să-l pierdem din acel moment. Regimul de înmormântare a fost strict, o întreagă zăpăceală.

L-am înmormântat în aceeași zi, în sac, nici nu mai vreau să vorbesc despre asta. Mulțumim tuturor celor care nu l-au uitat și aveți grijă de dumneavoastră”, a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor fratele fostului dinamovist, și el cadru medical, Dan David.

Cu o lună înainte de moarte, bărbatul chiar a luat parte la un interviu pentru GSP în care a vorbit despre echipa din Ștefan cel Mare.

„Când te uiți la Dinamo, ți se face pielea de găină, vorba Andreei Esca. Cu cea mai mare părere de rău, dar la Dinamo nu pot să mă uit. Sunt cu inima, sunt cardiac. Dacă mă uit la Dinamo, mă apucă tensiunea, încep tâmplele să bată. Prefer să aud rezultatul la sfârșit. Dacă mă uit la meciurile lui Dinamo, îmi stă «ceasul»”, a mărturisit Constantin David, la GSP Live.

A murit Daniel Guerini. Tânărul avea doar 19 ani

Este doliu în lumea fotbalului, după ce Daniel Guerini, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață în urma unui accident rutier. El activa la Lazio și avea contract cu ei până în 2024. Incidentul a avut loc la Roma.

Daniel Guerini avea 19 ani și toată viața înainte, însă un accident de circulație i-a curmat întreaga carieră pe care o avea în față. Tânărul, care activa la echipa Lazio, se afla cu alți doi prieteni într-o mașină de tip Smart când s-au ciocnit violent cu un bolid de lux. În urma accidentului s-a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele evenimentului. Ceilalți doi prieteni ai lui Daniel Guerini se află în stare gravă la spital, arată GSP. Tânărul era mijlocaș în echipa Primavera a clubului Lazio.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 30 mart. 2021, 09:12 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă