Doliu în lumea fotbalului. Legenda de la Real Madrid, Gregorio Benito Rubio, a murit de coronavirus

Publicat: 03 Apr. 2020, 13:04 News

Este doliu în lumea fotbalului. Legenda de la Real Madrid, Gregorio Benito Rubio, a murit din cauza coronavirusului, arată RTV.

Fostul fundaș de la Real Madrid, cunoscut drept Gregorio ”Goyo” Benito suferea de Alzheimer și a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Decesul a fost confirmat joi. Fostul fundaș avea 73 de ani.

Bărbatul a jucat la Real Madrid între 1969 – 1982, și a luat parte în nu mai puțin de 420 de meciuri. A reușit să cucerească șase titluri de campion și cinci cupe. El a fost în trecut campion al Spaniei de juniori la aruncarea suliței.

Coronavirusul mai face o victimă! Un celebru cântăreț a murit de covid-19

Doliu în lumea muzicii. Coronavirusul mai face o victimă! O legendă a muzicii jazz a murit după ce a suferit mai multe complicații create de coronavirus.

Este vorba despre Ellis Marsalis Jr., din Statele Unite, care a încetat din viață miercuri, la vârsta de 85 de ani, a declarat pentru CNN, directorul emerit al Centrului pentru muzică Ellis Marsalis, scrie CNN, citat de Capital.

Cauza principală a decesului a fost reprezentată de complicațiile create de coronavirus, a declarat pentru New York Times fiul său Branford Marsalis.

„Ellis Marsalis a fost o legendă. El a fost prototipul a ceea ce ne referim atunci când vorbim despre jazz-ul din New Orleans”, a declarat primarul din New Orleans, LaToya Cantrell, într-o declarație, miercuri seara.

 

Publicat: 03 Apr. 2020, 13:04 News
Pe aceeași temă