Doliu în lumea cinematografică. A murit Michael Lonsdale, actor care a jucat în seria ”James Bond”

Publicat: 22 sept. 2020, 10:14 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Este doliu în lumea cinematografică, după ce actorul Michael Lonsdale s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani.

Actorul care l-a interpretat pe ”Hugo Drax”, personajul negativ din ”James Bond – Moonraker”, a murit. Bărbatul a avut o carieră impresionantă în lumea cinematografică, având 60 de ani de muncă. În pelicula respectivă, personajul negativ plănuia să otrăvească oamenii și apoi să conducă lumea din stația spațială.

Anunțul trist că bărbatul s-a stins din viață a fost făcut chiar de impresarul lui, Olivier Loiseau. Actorul a murit în locuința sa din Paris, Franța: „Din păcate, trebuie să confirm decesul lui Michael Lonsdale”, arată BBC.

Pe pagina oficială a celor de la ”007” a apărut un mesaj din partea reprezentanților.

„Suntem foarte trişti să aflăm de moartea lui Michael Lonsdale, care a jucat rolul lui Hugo Drax în Moonraker. A fost un actor extraordinar de talentat și un prieten foarte drag. Gândurile noastre sunt cu familia și prietenii săi în acest moment”, a fost mesajul producătorilor de film Micherl G. Wilson și Barbara Broccoli.

A murit Pamela Hutchinson, fostă membră a grupului The Emotions

Pamela Hutchinson, membră a grupului The Emotions, cunoscut mai ales pentru single-ul „Best Of My Love”, a murit la vârsta de 61 de ani, transmite publicația Mirror.co.uk.

Cântăreaţa avea 61 de ani. Potrivit presei britanice, Pamela Hutchinson a murit după ce în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Vestea despre moartea ei a fost lansată în weekend, la două zile după ce a murit. Artista s-a stins din viață în cursul zilei de vineri, 18 septembrie.

Pam a câștigat faima în grupul vocal The Emotions, câștigător al premiului Grammy, care a avut un mare succes cu single-ul ”The Best Of My Love”.  ”The Emotions” era o trupă de familie. Pam mai avea trei surori, pe Wanda, Sheila și Jeanette Hutchinson și o verișoară, Theresei Davis. Ea a fost cea mai tânără dintre cele patru surori din grupul din care a făcut parte, iar anunţul decesului ei a fost făcut pe pagina de Facebook a The Emotions.

Publicat: 22 sept. 2020, 10:14 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×