Doliu în lumea artistică. Chynna Rogers a murit la 25 de ani

Publicat: 10 Apr. 2020, 09:07 Vedete

Chynna Rogers a murit. Este doliu în lumea artistică din America. Modelul și cântăreața Chynna Rogers s-a stins din viață de tânără, la doar 25 de ani, arată Revista The People.

Tânăra făcea parte din grupul celor mai în vogă cântăreți de muzică rap. Fata a murit în cursul zilei de miercuri, la vârsta de 25 de ani. Ea a fost găsită fără suflare în locuința sa din Philadelphia. Managerul ei a confirmat decesul fetei. Nu se cunoaște cauza decesului.

Încă de la vârsta de 14 ani, ea avea un contract semnat cu Ford Models. Apoi s-a împrietenit cu oameni importanți din industria muzicală și a fost inspirată să cânte.

„Chynna a fost profund iubită și ne va fi foarte dor de ea”, a transmis familia vedetei într-un comunicat.

În cadrul unui interviu din 2018 cu Pitchfork, Chynna a explicat că muzica ei a servit ca o evadare pentru ea și a oferit o cale pentru fanii să știe că nu sunt singuri.

„Chynna a meritat mult mai multă dragoste. Trebuie să ne asigurăm că le oferim oamenilor flori în timp ce ei sunt aici pentru a le mai putea vedea. Mă doare atât de rău pentru că știu că era dedicată muncii”, a scris Dom McLennon pe Twitter.

Publicat: 10 Apr. 2020, 09:07 Vedete
Pe aceeași temă