Doliu în familia Roman. Catinca a făcut anunțul: „Nu s-a mai putut face nimic”

Publicat: 22 sept. 2022, 17:28 Autor: Camelia Vedete
Doliu în familia Roman. Catinca a făcut anunțul: „Nu s-a mai putut face nimic”

Doliu în familia Roman. Catina Roman a făcut anunțul trist cu privire la tatăl ei, Iosif Silahy. Se pare că acesta s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani.

Catinca Roman trece printr-o situație dureroasă, după ce și-a pierdut tatăl în urmă cu o zi. Sora Oanei Roman a făcut declarații dureroase despre moartea părintelui ei. Mai mult, mama vedetei, Mioara Roman, nu știe deocamdată că fostul ei soț s-a stins din viață.

Doliu în familia Roman. Catinca a făcut anunțul: „Nu s-a mai putut face nimic”

Mioara Roman a fost căsătorită cu tatăl Catincăi timp de 12 ani, dar încă nu știe că fostul ei soț a murit. Se pare că fiicele ei au ales s-o protejeze, starea ei de sănătate fiind una precară. Aceasta a fost internată de mai multe ori în spital anul curent și a suferit o operație în urmă cu doar două săptămâni.

„Tata era foarte în vârstă. Ar fi împlinit luna viitoare 89 de ani și s-a întâmplat dintr-o dată, ca să spun așa. Acum vreo două săptămâni, am trecut prin momente dificile. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Am fost alături de el în fiecare zi în ultima parte, în momentul în care s-a sfârșit credeam că sunt pregătită, dar nu ești niciodată pregătit pentru așa ceva, mai ales că eu aveam o relație specială cu tata.”, a dezvăluit Catinca Roman, la Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Mioara Roman, operată de urgență! Oana Roman cere ajutor disperat: „Am nevoie de…”

Mioara Roman operată de urgență! Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman va suferi o intervenție chirurgicală complică. Oana Roman cere ajutorul celor care o urmăresc.

Oana Roman a anunțat că mama ei va ajunge pe masa de operație. Astăzi, Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată, potrivit anunțului făcut de fiica ei pe rețelele de socializare.

Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală complicată

Mai mult, Oana Roman era vizibil afectată și a cerut sprijinul moral al urmăritorilor ei, menționând că această intervenție este una complicată. Vedeta nu a dat prea multe detalii, dar se știe că fosta soție a lui Petre Roman a fost internată de patru ori în spital până acum.

Publicat: 22 sept. 2022, 17:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă