Doliu! A murit Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx

Publicat: 20 Jan. 2020, 09:22 News

Este doliu în lumea muzicală din România. Fostul lider al trupei Sfinx s-a stins din viață.

Pe rețelele de socializare s-a aflat imediat că fostul lider al trupei Sfinx, Dan Andrei Aldea, s-a stins din viață. Bărbatul, născut pe 9 martie 1950 în București, avea să se stabilească în Occident în anul 1981.

Pe social media, Teo Boar, soliustul trupei Pacifica, a postat un mesaj primit din partea soției lui Dan Aldea, potrivit Fanatik.

„Dragii mei, sunt Dana Andrei-Aldea, soția lui Dan. Vă dau o veste tragică, dureroasă, șocantă pentru noi, familia și prietenii apropiați? Dan Andrei-Aldea s-a prăpădit în noaptea de vineri spre sâmbătă. A făcut stop cardiac în somn. Nu mai e, începând cu 18 ianuarie 2020? Este, pentru că eu îl voi căra după mine peste tot.

Abia pot să respir. Vă spun deocamdată că procedurile de înregistrare a decesului sunt complicate, pentru că noi nu avem domiciliul în județul Călărași. Îl preluăm din Călărași cel mai probabil marți și îl transportăm la București. Opțiunea lui a fost să fie incinerat, când va fi să fie…

Asta, ca să pot să îl iau cu mine acasă după ce nu mai e. Textual am reprodus. Și-a dorit doar atât: când va trece în alte lumi, s-o facă pe negândite, fără să știe nici el când și cum. Dumnezeu l-a ajutat cu asta.

O să vă las aici detalii despre incinerare și locație, mâine, când voi ști cu precizie, la Călărași, când mi-l dau după autopsie. Și de îndată ce rezolv cu toate actele acolo. Aveți grijă de voi. Vă iubesc, Dana”, a transmis soția lui Dan Andrei Aldea

Publicat: 20 Jan. 2020, 09:22 News
Pe aceeași temă