Doinița Oancea s-a apucat de muzică! Cu câteva ore înainte de a filma clipul, actrița a ajuns la doctor!

Publicat: 26 Dec. 2019, 10:43 Vedete

Doinița Oancea s-a apucat de muzică! Îndrăgita actriță și-a surprins fanii, chiar înainte de Sărbători, cu un cover – Santa Baby – pe care l-a înregistrat în studio-ul lui Edward Sanda.

Actoria este dragostea ei, însă, mai nou, se pare că are înclinații și către muzică! Doinița Oancea a înregistrat recent un cover – Santa Baby – în studio-ul lui Edward Sanda, piesă pentru care a filmat și videoclip! Fanii îndrăgitei actrițe au primit cu brațele deschise surpriza, iar, la doar câteva zile de când a urcat-o pe youtube, a reușit să strângă în jur de 20.000 de vizualizări.

 “A început totul ca o glumiță… Dar, la mine, toate lucrurile bune și frumoase încep din joacă. Pentru că le fac cu drag și din suflet. Am înregistrat două cover-uri. Am vrut să fac un cover cu nepoata mea, Romina, care face jazz si… până la urmă am ajuns să facem un cover în 3, cu Edward Sanda. La propunerea lui, că îi trimisesem Santa Baby cântată de mine, am făcut cover singură! Am descoperit că stilul asta mi se potrivește și mi-ar plăcea. Nu știu dacă o să fac muzică, poate o să-i acord mai multă atenție”, a declarat Doinița pentru ciao.ro.

 Doinița Oancea, peripeții înainte de filmările clipului

Până a duce la bun sfârșit acest proiect, Doinița Oancea s-a confruntat și cu câteva peripeții. “Când mi se pune pata și vreau să fac niște lucruri…  le fac repede și bine. Așa fost și cu piesa asta, și cu clipul. Coverul l-am înregistrat săptămâna trecută, clipul la câteva zile după, și iată că, la alte câteva zile distanță este deja pe youtube. Peripeții n-au fost multe… a fost una și bună! Trebuia să merg să-mi iau o rochie de la un atelier de creație… ideea este că n-am putut ajunge pentru că am fost cu mama la doctor, că e o prioritate. Și luni seară am umblat căutând o rochie pentru că aveam o altă idee și un alt scenariu în cap, însă n-am găsit rochia aia pe care mi-am dorit -o, motiv pentru care am schimbat ideea clipului într-un oarecare fel și am schimbat și ținuta. Și styling-ul mi l-am făcut singură. Luni noapte am pus cap la cap cam ce cadre aș vrea, tot eu m-am ocupat să-mi găsesc și locația… pentru că marți aveam fixată filmarea clipului. Practic… sunt producător, regizor, stilist, și ce mai vrei (râde – n.r.) … pentru un proiect care vreau să-mi iasă repede… și cum vreau eu!”, ne-a mai spus Doinița Oancea.

 

Publicat: 26 Dec. 2019, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă