Doinița Oancea s-a despărțit de iubit. De ce a luat actrița această decizie

Publicat: 19 apr. 2021, 10:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Doinița Oancea a făcut recent un anunț surprinzător. Celebra actriță a dezvăluit că s-a despărțit de bărbatul cu care a avut o relație de 5 ani. Deși multă lume se aștepta ca cei doi să ajungă la altar, vedeta a anunțat că au luat-o pe drumuri separate.

În cadrul unei emisiuni TV, Doinița Oancea a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei. Actrița trece printr-o despărțire dureroasă, după aproape 6 ani de relație. Se pare că cei doi erau firi total diferite, acesta fiind și principalul motiv al despărțirii.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire.

Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine.

El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult.

Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mărturisit Doinița Oancea, la Antena Stars.

Doinița Oancea, căsătorie la 18 ani

Doinița Oancea a mărturisit în urmă cu ceva timp, faptul că, înainte cu puțin timp de a termina liceul, iubitul său din acea vreme a venit să îi ceară mâna de la mama sa.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da”. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă”, a dezvăluit Doinița, invitată la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Totuși, mama Doiniței nu a acceptat ca fiica sa să se mărite înainte de a-și termina studiile.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut”. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și na…”, a mai spus actrița.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 apr. 2021, 10:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă