De ce este Doiniţa Oancea singură? Actriţa a vorbit despre adevăratele motive ale despărţirii de iubitul său

Publicat: 11 mai 2021, 11:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Doinița Oancea şi Adrian Călin şi-au spus adio în urmă cu câteva luni, după șase ani de relație. Actriţa este cea care a făcut anunţul trist, iar de atunci au apărut mai multe zvonuri în legătură cu acest subiect. Din acest motiv, vedeta a dorit să lămurească lucrurile şi să explice de ce relaţia lor s-a terminat.

Invitată în platoul emisiunii ‘Xtra Night Show’, celebra actriţă a dezvăluit motivele pentru care a ales să pună punct relației cu Adrian Călin.

„Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact. E un om foarte bun cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate.

Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu.”, a spus Doinița Oancea la Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, Doiniţa Oancea a explicat faptul că momentan nu este pregătită pentru o nouă relaţie, însă a ţinut să îi anunţe pe viitori pretendenţi faptul că nu poate să fie cucerită de cei care îi scriu în mediul online.

„Nu avem din astea, eu și cu cealaltă personalitate a mea nu avem din astea cu să fie înalt. Nu prea funcționează la mine cu Inbox-ul, nu a funcționat niciodată. Ar trebui să ne cunoaștem în alte împrejurări.”, a mai spus vedeta.

Doinița Oancea, căsătorie la 18 ani

Doinița Oancea a mărturisit în urmă cu ceva timp, faptul că, înainte cu puțin timp de a termina liceul, iubitul său din acea vreme a venit să îi ceară mâna de la mama sa.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da”. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă”, a dezvăluit Doinița, invitată la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Totuși, mama Doiniței nu a acceptat ca fiica sa să se mărite înainte de a-și termina studiile.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut”. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și na…”, a mai spus actrița.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 mai 2021, 11:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă