Doinița Oancea, planuri de viitori alături de bărbatul cu care se iubește de 5 ani: „Sunt într-o relație serioasă”

Publicat: 25 Jun. 2020, 14:10 Vedete

Doinița Oancea a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața sa personală. Vedeta nu a făcut prea multe declarații despre cel care i-a furat inima, însă recent actrița a vorbit despre planurile sale de viitor. Astfel, Doinița a anunțat când se va căsători cu cel care o face fericită.

Invitată într-o emisiune TV, Doinița Oancea a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian. Deși în mod normal actrița era foarte rezervată în declarații, de această dată a dat detalii chiar și despre certurile în cuplu.

Când se căsătorește Doinița Oancea

Cât despre căsătorie Doinița Oancea a explicat că nu au făcut planuri pentru această vară. Însă, atunci când i s-a spus că „se aud clopote de nuntă” actrița a spus că își dorește să facă următorul pas în relație.

„Se aud, se aud, le aud și eu! Facem”a spus Doinița, la o emisiune TV.

„De 5 ani, sunt într-o relație serioasă. Certurile noastre, chiar dacă puține, se lasă cu amenințări de despărțire. În momentul de față, avem o relație care mi se pare foarte ok. Văd în jurul meu cupluri care simt nevoia să adune și alți oameni. Faptul că eu pot să stau doar cu o singură persoană, pe canapea, fără să vorbim și să simt o liniște sufletească asta spune multe lucruri. Avem un stil împreună de a fi”a mai declarat vedeta.

Doinița Oancea, căsătorie la 18 ani

În urmă cu ceva timp, Doinița Oancea a mărturisit că, înainte de a termina liceul, iubitul său din acea vreme a venit să îi ceară mâna de la mama sa.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da”. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă”, a dezvăluit Doinița, invitată la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Publicat: 25 Jun. 2020, 14:10 Vedete
Pe aceeași temă