Doinița Oancea, obligată să se mărite. Mama actriței i-a ales sortitul

Publicat: 21 May. 2020, 15:57 Vedete

De-a lungul timpului Doinița Oancea a avut succes mai mult pe plan profesional, decât pe plan sentimental. Recent actrița a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre perioada adolescenței sale și despre cum trebuia să se căsătorească la vârsta de 18 ani.

Frumoasa actriță trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Adrian Călin. Cei doi sunt fericiți împreună, însă nu se grăbesc să treacă la următorul pas în relația lor.

Doinița Oancea, căsătorie la 18 ani

Doinița Oancea a mărturisit că, înainte cu puțin timp de a termina liceul, iubitul său din acea vreme a venit să îi ceară mâna de la mama sa.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da”. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă”, a dezvăluit Doinița, invitată la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Totuși, mama Doiniței nu a acceptat ca fiica sa să se mărite înainte de a-și termina studiile.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut”. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și na”, a mai spus actrița.

Doinița Oancea s-a apucat de muzică

Actoria este dragostea ei, însă, mai nou, se pare că are înclinații și către muzică! Doinița Oancea a înregistrat recent un cover – Santa Baby – în studio-ul lui Edward Sanda, piesă pentru care a filmat și videoclip! Fanii îndrăgitei actrițe au primit cu brațele deschise surpriza, iar, la doar câteva zile de când a urcat-o pe youtube, a reușit să strângă în jur de 20.000 de vizualizări.

 “A început totul ca o glumiță… Dar, la mine, toate lucrurile bune și frumoase încep din joacă. Pentru că le fac cu drag și din suflet. Am înregistrat două cover-uri. Am vrut să fac un cover cu nepoata mea, Romina, care face jazz si… până la urmă am ajuns să facem un cover în 3, cu Edward Sanda. La propunerea lui, că îi trimisesem Santa Baby cântată de mine, am făcut cover singură! Am descoperit că stilul asta mi se potrivește și mi-ar plăcea. Nu știu dacă o să fac muzică, poate o să-i acord mai multă atenție”, a declarat Doinița pentru ciao.ro.

Publicat: 21 May. 2020, 15:57 Vedete
Pe aceeași temă