Cât de departe ar putea ajunge Doinița Oancea pentru un rol. În ce condiții s-ar lăsa actrița filmată dezbrăcată

Publicat: 11 Apr. 2021, 10:03 Vedete

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit în ce condiții ar accepta să filmeze dezbrăcată.

Doinița Oancea a fost invitată recent la emisiunea ”Xtra Night Show”, acolo unde a vorbit despre cât de departe ar putea ajunge pentru un rol. Mai exact, frumoasa brunetă a dezvăluit ce ar trebui să facă un regizor pentru a o convinge să filmeze dezbrăcată.

„De pupat mă pup, de dezbrăcat nu mă dezbrac nici pe pandemie. (…) Toate contractele sunt cu seminuditate ceee ce înseamnă că nu se vede nimic. (…) Cred că trebuie să fie persoana potrivită, care să știe cum să pună problema în fața mea. Persoana însemnând regizorul. Dacă mă convinge că personajul are de ce să se dezbrace, da. Sunt eu mai pudică”, a declarat Doinița Oancea, citată de spynews.ro.

Doinița Oancea, profesoară de actorie

În perioada de izolare, actrița și-a făcut mai mult timp pentru ea – a scăpat de câteva kilograme în plus –  dar și de proiectele ei. Ea a început din nou să creeze haine, a înregistrat o piesă cu Edward Sanda și și-a relansat revista online care îi poartă numele.

“Și o altă bucurie, realizare, din această toamnă este că am ajuns din nou într-un loc foarte important  pentru mine: Studiourile Buftea. După 13 ani, m-am întors acolo de unde a pornit totul și de data asta cu alt statut. Atunci eram “civilă” și nu știam de unde să apuc meseria de actor și lumea nouă în care pășeam. Acum sunt o actriță cu acte în regulă și de data asta am intrat pe poarta sudiourilor ca să îi învăț pe alții ce am acumulat eu în acești 13 ani”, mai spune Doinița Oancea, făcând referire la orele de actorie pe care le predă copiilor.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Apr. 2021, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă