Doinița Oancea, despre 2020! Pe cine a pierdut și ce a câștigat! “Relele nu ocolesc pe nimeni” Exclusiv!

Publicat: 31 Dec. 2020, 18:01 Vedete

Doinița Oancea, despre 2020, anul ce se încheie peste numai câteva ore!

Doinița Oancea, despre 2020, anul ce se încheie peste numai câteva ore! Actrița a făcut un articol pe blogul său, în care a povestit, prin ce stări a trecut în 2020. Vedeta a avut parte de multe întâmplări, situații, a plâns, și-a pierdut persoane dragi din familie, a râs, a trecut prin stări de frică, dar a și avut câteva realizări…

Doinița Oancea și-a pierdut mătușa în 2020

“Stiu. Avem resentimente vizavi de el. Toți și toate. Dar dacă am privi mai atent? Dacă ne-am uita mai mult la partea plină a paharului? Poate vă gândiți: “ce știe ea, viața ei e altfel”. Să știți că indiferent de cine suntem și cum ne cheamă…tot pe acest pământ trăim, iar Relele nu ocolesc pe nimeni.  Doar că aleg să văd ce s-a întâmplat bun în acest an. 

Nu o să vă povestesc despre faptul că anul a început cu probleme de sănătate în familia extinsă (verișoara mea care care s-a simțit rău și mai apoi a suferit o a 2-a operație pe creier ) … că anul asta am pierdut o mătușă dragă sufletului meu, și de alte lucruri mai puțin frumoase.

Doinița Oancea: „Aveam întrebări, aveam temeri”

Aleg să fac retrospectiva  luând în calcul lucrurile bune, întâmplările frumoase, micile sau mai marile realizări… momentele care au schimbat ceva în interiorul meu, temerile de care am scăpat s.a.m.d. 

Și poate că ar trebui să facem așa cu toții, anul ăsta pentru că a fost unul cu condiții speciale”, spune actrița pe doinitaoancea.ro.

În articol, ea și-a amintit de vacanța superbă pe care a petrecut-o la Istanbul, de ziua ei, sau cea de la Roma, de zilele de filmări de la “Sacrificiul”, despre botezul finuțului ei, sau despre campania de informare despre Hepatita C. De asemenea, actrița a notat și ce trântă de toată frumusețea a luat pe scările unui hotel.

Perioada de izolare a fost și pentru ea una grea.

Apoi a venit lockdown-ul și a fost liniște…

Liniște pe străzi căci în suflet nu era. Aveam întrebări, aveam temeri, avem sentimentul că ușor-ușor mă las cuprinsă de panică. Însă din nou…am ales! Și am ales să cern informația, să nu mă sperii, să găsesc lucruri de făcut care să îmi bucure inima și să îmi lumineze ziua. 

A fost un timp de liniște, neliniște și creatie”, mai spune ea pe blog.

Tot în perioada de izolare, actrița și-a făcut mai mult timp pentru ea – a scăpat de câteva kilograme în plus –  dar și de proiectele ei. Ea a început din nou să creeze haine, a înregistrat o piesă cu Edward Sanda și și-a relansat revista online care îi poartă numele.

Doinița Oancea, profesoară de actorie

“Și o altă bucurie, realizare, din această toamnă este că am ajuns din nou într-un loc foarte important  pentru mine: Studiourile Buftea. După 13 ani, m-am întors acolo de unde a pornit totul și de data asta cu alt statut. Atunci eram “civilă” și nu știam de unde să apuc meseria de actor și lumea nouă în care pășeam. Acum sunt o actriță cu acte în regulă și de data asta am intrat pe poarta sudiourilor ca să îi învăț pe alții ce am acumulat eu în acești 13 ani”, mai spune Doinița Oancea, făcând referire la orele de actorie pe care le predă copiilor.

Foto: doinitaoancea.ro

Publicat: 31 Dec. 2020, 18:01 Vedete
Pe aceeași temă