Doina Teodoru, momente de panică în America Express: „A scos cuțitul și a venit spre mine…”

Publicat: 14 mart. 2023, 10:44 Autor: Camelia Vedete

Doina Teodoru a trăit momente de panică în America Express, în timp ce își căuta cazare. Actrița era singură, pentru că partenerul ei, Cătălin Scărlătescu rămăsese la alte probe din concurs.

În ediția de aseară, concurenta a fost nevoită să caute cazare, dar nu a fost o misiune deloc ușoară, ci din contră. Un bărbat a venit spre ea cu un cuțit.

Doina Teodoru, momente de panică în America Express

„Am auzit o bușitură, m-am întors și am văzut o bicicletă trântită. Am văzut-o pe Alexandra, reporterul nostru, care era foarte aproape de un bărbat. După care am văzut-o pe Alexandra că a făcut câțiva pași în spate, bărbatul s-a dus către ea, iar ea a fugit spre o casă unde era o familie”, a povestit Doina Teodoru.

În pericol a fost și echipa de filmare, care s-a speriat când a văzut că bărbatul se apropie de ei.

„Haideți în mașină acum! Omul avea un cuțit! Închideți ușile! Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul, a aruncat bicicleta jos și s-a ținut după mine. A venit cu cuțitul spre mine!”, a fost reacția reporterului.

Doina Teodoru i-a dat fatala lui Cătălin Scărlătescu în America Express!

Doina Teodoru i-a dat fatala lui Cătălin Scărlătescu în America Express! Cum l-a numit de față cu toată lumea.

Doina Teodoru a stârnit hohote de râs în America Express. Actrița și Cătălin Scărlătescu au dat tot ce e mai bun să se înscrie la jocul pentru amuletă. Au făcut autostopul, iar după ce au prins o mașină, șoferul a intrat în discuție cu ei.

Ei bine, săracul șofer din Guatemala nici nu și-a dat seama că întrebarea lui îi va pune într-o situație destul de penibilă. Omul era curios dacă Scărlătescu este șeful Doinei. Actrița a fost foarte spontană și a răspuns imediat că este bunicul ei. În acel moment, șoferul a râs în hohote, iar Cătălin Scărlătescu s-a supărat foarte tare. Glumița iubitei lui nu a fost bine primită deloc.

„-Cătălin este șeful tău?

-Dacă e șeful meu?

-Era o întrebare, scuze.

-Nu, nu e șeful meu. E bunicul meu”, a răspuns Doina, într-o notă de umor.

În cadrul testimonialelor, Cătălin părea puțin iritat de răspunsul pe care iubita lui l-a oferit.

„-Mulțumesc foarte mult.

-Cu drag.

-Mulțumesc că m-ai făcut bunic.

-Cătălin s-a făcut ciupercuță, s-a pleoștit așa, nici n-a râs, nici n-a plâns. Lasă, mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, a fost dialogul dintre cei doi, în cadrul testimonialelor.

Publicat: 14 mart. 2023, 10:44 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă