Doi frați de 11 și 13 ani dați dispăruți după ce au plecat de la bunici

Publicat: 20 nov. 2019, 17:42 Autor: Simona News
Doi frați de 11 și 13 ani dați dispăruți după ce au plecat de la bunici

Cei doi copii dintr-un sat din județul Suceava sunt căutați de polițiști, după ce bunicii i-au dat dispăruți. Nu este pentru prima dată când cei doi copii pleacă de acasă.

Poliţiștii suceveni îi caută pe Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel de 13 ani și Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ de 11 ani, care au plecat marți de la locuința bunicilor din satul Probota, orașul Dolhasca, unde locuiesc de aproximativ două luni și nu au mai revenit.

Potrivit IPJ Suceava, celor doi copii le place să meargă prin stațiile CFR și să călătorească. La plecările anterioare, ei au fost găsiți atât în localitățile Suceava și Dolhasca, cât și în localități din județul Iași.

Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel are o înălţime de aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond și ochi albaştri. La momentul plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră și pantaloni de culoare închisă.

Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ are o înălţime aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond și ochi albaştri. Când a plecat, era îmbrăcat o geacă de culoare roșie cu dungi albe și pantaloni de culoare închisă.

Cei care au informații despre cei doi copii sunt rugați să sune la 112.

Publicat: 20 nov. 2019, 17:42 Autor: Simona News
Pe aceeași temă