George Burcea, mesaj dur către Andreea Bălan și fosta soacră, după ce a obținut custodia comună a fetițelor!

Publicat: 20 Apr. 2022, 10:29 Vedete

Actorul George Burcea și fostul soț al Andreei Bălan, este fericit. Motivul este simplu și are legătură cu fetele lui! Burcea a obținut custodia comună a fetițelor pe care le are cu cântăreața Andreea Bălan. George Burcea s-a luptat doi ani în instanță și a avut parte și de un divorț nu tocmai simplu.

În cele din urmă, se bucură de faptul că  a reușit să obțină timp mai mult pentru el și fetele sale, Ella și Clara. După ce a aflat decizia luată de judecători, fostul soț al Andreei Bălan a ținut să facă câteva precizări într-un mesaj pe care l-a postat apoi pe rețelele de socializare. Acesta este cu ”direcție”!

Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătut, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața când se trezesc… Dumnezeu a făcut dreptate. Căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea. Și nu cu alte lucruri neortodoxe… Sau chiar diabolice. Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul, și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor. Căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți. De pupatul în fund de către terțe persoane sau de faptul că aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar).

George Burcea: ”E dureros să vezi cum copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică”

Și mai important decât atât…(cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grijă de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor. Și va spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic. Pe lângă frustrare mai apare un factor foarte important. Sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor.

Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu –  de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24. Iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiiilor. Vă rog. Iubirea și dreptatea vor învinge mereu.

Andreea Bălan a contestat decizia judecătorilor

Și ca sfat…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică. Iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă. Iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…..Sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste și zâmbete să ne fie”, a fost mesajul postat de George Burcea pe social media.

Chiar dacă s-au separat oficial și nu mai sunt împreună, Andreea Bălan nu acceptă custodia comună și a contestat decizia luată de instanțădupă divorțul de George Burcea. Artista își dorește să aibă custodie exclusivă pentru că are mai multe nemulțumiri cu privire la cel care i-a fost soț și este tatăl fetițelor sale.

 

Publicat: 20 Apr. 2022, 10:29 Vedete
Pe aceeași temă