Doi fotbalisti romani au ajuns la spital. Totul a pornit de la o sicanare in trafic cu persoane de etnie roma

Publicat: 15 Apr. 2019, 18:24 News 2
Doi fotbalisti romani au ajuns la spital. Totul a pornit de la o sicanare in trafic cu persoane de etnie roma

Fotbalisti din Dolj au ajuns de urgenta la spital cu taieturi la nivelul spatelui.

Doi fotbalisti romani au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de o comunitate de romi, dupa ce s-au sicanat in trafic cu o masina cu reprezentantii acestei etnii.

Pentru ca o masina nu le-a permis sa faca un viraj, doljenii s-au enervat si au urmarit acel autoturism aproape 10 km, cand acea masina s-a oprit in comuna Prudeni, unde surpriza: o intreaga comunitate de romi ii asteptau.

Doi fotbalisti romani au ajuns la spital

N-au stat pe ganduri si au sarit la bataie, fotbalistii iesind grav raniti din altercatie, scapand datorita politistilor din zona.

Doi fotbalisti romani au ajuns la spital

„La data de 13 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Prundeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza comunei Prundeni, sat Călina, are loc un scandal de amploare. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului reuşind să aplaneze scandalul.

În urma verificărilor s-a stabilit că principala cauză a scandalului a fost o şicanare în trafic. La eveniment au participat mai multe persoane din satul Călina şi doi bărbaţi, de 28 şi respectiv 38 ani, din judeţul Dolj, bănuiţi de săvârşirea şicanării în trafic.

În urma scandalului a rezultat vătămarea corporală a trei bărbaţi care au fost transportaţi la Spitalul municipal Drăgăşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, doi dintre aceştia prezentând plăgi tăiate la nivelul spatelui, care nu le pun în pericol viaţa.

S-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor persoanelor implicate în scandal”, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, inspector Catalin Udrea, conform Adevarul.

Publicat: 15 Apr. 2019, 18:24 News 2
Pe aceeași temă