Caz socant la metrou in Bucuresti. Un batran care canta la frunza a fost luat pe sus de politisti

Publicat: 15 apr. 2019, 16:35 Autor: Simona Ciao.ro
Caz socant la metrou in Bucuresti. Un batran care canta la frunza a fost luat pe sus de politisti

Oamenii s-au revoltat si au reactionat imediat, luandu-i apararea batranelului.

O femeie a surprins un moment emotionant la metrou in Bucuresti, unde un batran canta la frunza pentru a strage bani de medicamente, insa un politist l-a oprit si l-a amenintat.

Postarea de pe Facebook a emotionat pe toata lumea, starnind o adevarata revolta pe conturile de socializare.

Caz socant la metrou in Bucuresti

Caz socant la metrou in Bucuresti

„Un polițist in toata regula ce amenință un bătrânel ce cântă la frunză. Ce e greșit in lumea asta in care trăim?! Nu obișnuiesc să am asemenea postări, pentru că nu se schimbă nimic, dar, in seara asta, mi-a fost doar #scarba. Scarba pentru ca stiu sa „isi faca treaba” in fața acestor oameni care încearcă sa isi prelungeasca viața cu medicamente.

M-am oprit, desi nu am stiut ce sa fac, nu am putut sa trec pur si simplu. M-am oprit si ascultam cum batranelul ii spunea ce boli are, ce pensie de 200 de lei si cate sute de lei da pe medicamente, in timp ce abia isi sustinea corpul tremurand intr-un baston…” a fost mesajul aferent pozei postate pe Facebook.

Comentariile nu au incetat sa apara, oamenii fiind de-a dreptul revoltati de aceasta poveste cutremuratoare.

„Un om fără suflet. Să-ți fie rușine, tu nu vei îmbătrâni, nu se știe ce îți rezervă viața. Stai cuminte, lasă omul în pace”/ ”Domnule polițist, într-o zi, toți ne vom odihni undeva unde ne-ar plăcea să mai auzim măcar un cântec din frunză… Fiți uman, nu e ilegal! Lăsați bătrânul să doinească! Fiți bun!” au fost doar cateva dintre comentarii potrivit Cancan.

Publicat: 15 apr. 2019, 16:35 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă