Divorț răsunător! O celebră actriță a fost dată afară din casă de către soțul ei

Publicat: 15 May. 2020, 14:17 Vedete

Mary-Kate Olsen s-a despărțit de soțul ei, Olivier Sarkozy, alături de care este de cinci ani de zile.

Actrița, care la ora actuală este designer, a încercat să intenteze divorț bancherului francez, care este și fratele fostului președinte Sarkozy, în luna aprilie, însă judecătorul i-a respins cererea din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, Mary-Kate, care a început relația cu Olivier în primăvara anului 2012, cere o decizie ”de urgență”, care să-i permită să intenteze divorț cât mai repede.

Vedeta, care este multimilionară, a cerut de asemenea activarea contractului prenupțial, conform site-ului TMZ. În 2007, Forbes le clasa pe Mary-Kate și pe sora ei geamănă, Ashley, pe locul 11 în topul celor mai bogate femei din entertainment, cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari.

Mary-Kate este căsătorită cu Olivier – care este frate vitreg cu Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței – din 2015.

Acum, lucrurile s-au complicat. Olivier și-ar fi forțat soția să plece din apartamentul lor din New York, iar acum lupta se dă între avocații celor doi.

Mary-Kate și Olivier nu au copii împreună, dar Olivier are cu fosta soție doi – Julie și Margot – care acum sunt adolescenți.

Publicat: 15 May. 2020, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă