Divorţ bombă în showbiz! Un celebru artist se desparte după 24 de ani de căsnicie!

Publicat: 01 Jul. 2020, 10:32 Vedete
Divorţ bombă în showbiz! Un celebru artist se desparte după 24 de ani de căsnicie!

Încă un divorţ bombă peste ocean. Soția lui Dr. Dre, Nicole Young a intentat divorț după 24 de ani de căsnicie, citând diferențe ireconciliabile. Rapperul și Nicole, de meserie avocată, nu ar fi semnat niciun acrod prenupțial, potrivit unor surse citate de TMZ.

Dre – pe numele real Andre Young – are o avere estimată la 800 de milioane de dolari. El și Nicole au împreună o fiică Truly Young (19 ani) și un fiu, Truice Young (23 de ani).

Nicole s-a căsătorit cu Dre pe 25 mai 1996, iar acum cere pensie de întreținere și este reprezentată de avocata celebrităților, Samantha Spector. Acestea le-a reprezentat la divorț și pe Jenna Dewan și Amber Heard.

Dre și Nicole Young au fost văzuți utima oară împreună în februarie anul acesta, iar rapperul povestea atunci că abia așteaptă să-și serbeze ziua de naștere alături de soția sa. Dre posta adesea mesaje frumoase pe Instagram, legate de căsnicia cu Nicole, scrie profm.ro.

Dre are șase copii cu cinci femei diferite

În 2014, Dre a vândut Beats celor de la Apple, pentru 3 miliarde de dolari, compania sa Beats și a devenit primul miliardar din hip-hop, deși Forbes recent a estimat averea sa undeva la $800 milioane. Dre este și fondator și CEO al Aftermath Entertainment și anterior a fost coproprietar al Death Row Records.

Dre a avut o viață personală complicată. Are șase copii cu cinci femei diferite. Avea doar 16 ani când el si prietena sa de doar 15 ani Cassandra Joy Green au devenit părinții unui băiat numit Curtis. Dre și-a întâlnit fiul abia după 20 de ani, potrivit mai multor surse. Apoi, în 1983, Dre a devenit tatăl unei fetițe, La Tanya Danielle Young, din relația cu Lisa Johnson. Fiul lui, Andre Young Jr., a murit la 20 de ani, în 2008, în urma unei supradoze.

A fost subiectul unei dispute legate de paternitate în 1990, când mama acestuia, Jenita Porter, a intentat proces si a cerut pensie alimentară de 5000 de dolari pe lună.

Dre mai are un fiu, Marcel, cu artista Michel’le, născut în 1988.

 

Publicat: 01 Jul. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă