Divorț bombă în showbiz?! Kanye West se desparte de Kim Kardashian?! Anunțul făcut de rapper

Publicat: 23 Jul. 2020, 09:41 Vedete
Divorț bombă în showbiz?! Kanye West se desparte de Kim Kardashian?! Anunțul făcut de rapper

Kanye West și-a lansat campania pentru preşedinţia Statelor Unite, în Charleston, Carolina de Sud, iar postările ciudate de pe contul său au apărut fix a doua zi. Kanye West susține ca soția sa, Kim Kardashian, a încercat, împreună cu un doctor, „să-l închidă”, după dezvăluirile făcute în timpul primului său discurs în care și-a promovat candidatura la prezidențiale.

„Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul ‘Get Out’, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele. Dacă ajung să fiu închis, ca Mandela, o să ştiţi cu toţii de ce”, a scris Kanye West.

Kanye vrea să divorțeze de 2 ani de Kim?!

Kanye a lansat câteva afirmații alarmante într-o serie de mesaje, luni seară, pe Twitter. Rapperul a dezvăluit prin intermediul unui mesaj, pe care l-a și șters ulterior, că încearcă să divorțeze de 2 ani de Kim Kardashian.

Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor⁣”, a transmis Kanye West pe Twitter.

Get Out este un film de groază cumplit

Filmul de groază Get Out este povestea unui bărbat de culoare care-i întâlnește pe părinții iubitei sale pentru prima oară și descoperă acțiunile diabolice la care își supun oaspeții, inclusiv recoltarea de organe și transplantul de creier, totul pentru ca ei să-și prelungească viața.

West a scris pe Twitter și despre caseta cu înregistrarea pornografică a lui Kardashian cu fostul ei iubit Ray J în 2007 și despre coperta Playboy pe care ea a apărut mai târziu în acel an.

Mesaje cu mai multe înțelesuri pe rețelele de socializare

”Mi-am pus viața în mâinile lui Dumnezeu ca mama lui North să nu o fotografieze apărând în Playboy. Copiii West nu vor apărea niciodată în Playboy”.

„Îmi iubesc soția. Familia mea trebuie să locuiască lângă mine. Nu mai decid asta E, NBC”. 

Se pare că soția sa a avut un acces de furie când Kanye a urcat pe scenă în Carolina de Sud și a dezvăluit cum inițial au vrut să întrerupă sarcina, aceasta temându-se că fiica lor, North, va citi știrile și comentariile de pe Internet și o vor marca pentru tot restul vieții.

Publicat: 23 Jul. 2020, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă