Kim Kardashian și Kanye West s-au separat!? ”A suferit episoade maniaco-depresive”

Publicat: 15 iul. 2020, 15:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Păreau ”familia perfectă”, dar puțini sunt cei care știu cu ce fel de boală s-a luptat și se luptă Kanye West, iar Kim Kardashian ”s-ar fi săturat” de ”fițele” partenerului ei de viață.

După cum probabil știți din presa internațională, Kanye West s-a comportat diferit în ultima perioadă și se pare că soția lui, Kim Kardashian ”s-ar fi săturat” de comportamentul vedetei. De câteva săptămâni, sursele lor spun că familia Kardashian se teme că ar avea iar o ”criză” bipolară.

Rapperul se luptă cu o boală mintală de câțiva ani, dar a reușit să treacă peste probleme utilizând combinația sa de medicamente și terapie. Totuși, în ultima perioadă problemele i-ar fi reapărut. În luna iulie, Kanye anunța pe internet că vrea să candideze la prezidențiale. Atunci, rapperul a reuşit deja să-şi atragă sprijinul unor nume importante precum Elon Musk. „Ai sprijinul meu complet”, a replicat CEO-urile SpaceX şi Tesla pe Twitter. Nu se știe dacă artistul a vorbit serios sau a fost o glumă, cer este că soția lui nu prea l-ar fi susținut, fiind reticentă la dorința soțului ei, arată thehollywoodgossip.com.

Kim Kardashian și Kanye West s-au separat!? Mămica-vedetă este supărată pe soțul ei, după ce a constatat că are un comportament ”bizar”

Kim Kardashian nu i-ar mai plăcea atitudinea soțului ei din ultima perioadă, gurile rele zicând că cei doi s-ar fi separat.

”În trecut, el a suferit episoade maniaco-depresive, având în vedere că suferă de bipolaritate. Acum, el se luptă iar”, spun surse pentru publicația citată. Zvonurile din presă arată că cei doi ar divorța. În timp ce Kanye își urmărește ambițiile politice, Kim nu vrea să îl susțină.

”Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga familie. Este o situație foarte stresantă, pentru că atitudinea și comportamentul lui Kanye sunt imprevizibile”, mai spune sursa. Mulți au considerat că simptomele descrise de rapper păreau să fie asemănătoare cu cele ale pacienților care suferă de schizofrenie paranoică.

Publicat: 15 iul. 2020, 15:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă