Kim Kardashian face afaceri în vremea covidului. A lansat o linie de măști de protecție

Publicat: 19 May. 2020, 14:54 Vedete
Kim Kardashian face afaceri în vremea covidului. A lansat o linie de măști de protecție

Kim Kardashian face afaceri în vremea covidului. Vedeta a lansat o gamă de maști de față în perioada pandemiei, informează CNN.

Brandul de lenjerie intimă Skims al vedetei americane a prezentat măștile care au cusături invizibile, pot fi refolosite, sunt elastice și făcute dintr-un material care respiră.

Colecția de măști a fost lansată sâmbătă, iar acestea au fost disponibile în cinci culori, cu prețuri începând de la 8 dolari bucata.

View this post on Instagram

NOW AVAILABLE: SKIMS Face Masks in 5 colors at SKIMS.COM. Buy 4 for $25 now and enjoy free shipping on domestic orders, while supplies last. To support the COVID-19 relief work efforts and help protect those on the frontline, SKIMS is donating 10,000 Seamless Face Masks to our charitable partners: @baby2baby, @goodplusfdn, @lafoodbank, and @domesticworkers.

A post shared by SKIMS (@skims) on

La câteva ore după lansare, Kim Kardashian a anunțat pe Twitter că întregul stoc a fost epuizat. „Din nefericire, măștile noastre Skims s-au epuizat, însă lucrăm alături de partenerul nostru din Los Angeles pentru a produce altele cât mai repede”, le-a transmis Kim Kardashian celor 64 de milioane de fani, scrie digi24.ro.

Brandul Skims a donat 10.000 de maști către mai multe organizații non-profit, dar și 1 milion de dolari pentru a sprijini familiile cu probleme din cauza COVID-19.

Publicat: 19 May. 2020, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă