Kim Kardashian face afaceri în vremea covidului. A lansat o linie de măști de protecție

Publicat: 19 mai 2020, 14:54 Autor: Elena Vedete
Kim Kardashian face afaceri în vremea covidului. A lansat o linie de măști de protecție

Kim Kardashian face afaceri în vremea covidului. Vedeta a lansat o gamă de maști de față în perioada pandemiei, informează CNN.

Brandul de lenjerie intimă Skims al vedetei americane a prezentat măștile care au cusături invizibile, pot fi refolosite, sunt elastice și făcute dintr-un material care respiră.

Colecția de măști a fost lansată sâmbătă, iar acestea au fost disponibile în cinci culori, cu prețuri începând de la 8 dolari bucata.

La câteva ore după lansare, Kim Kardashian a anunțat pe Twitter că întregul stoc a fost epuizat. „Din nefericire, măștile noastre Skims s-au epuizat, însă lucrăm alături de partenerul nostru din Los Angeles pentru a produce altele cât mai repede”, le-a transmis Kim Kardashian celor 64 de milioane de fani, scrie digi24.ro.

Brandul Skims a donat 10.000 de maști către mai multe organizații non-profit, dar și 1 milion de dolari pentru a sprijini familiile cu probleme din cauza COVID-19.

Publicat: 19 mai 2020, 14:54 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă