Motivul pentru care Anca Țurcașiu se desparte de soțul ei după 22 de ani de căsnicie

Publicat: 22 Jul. 2020, 09:20 Vedete

Bombă în showbiz! După 22 de ani de căsnicie, Anca Ţurcaşiu a anunţat că divorţează de medicul stomatolog Cristian Georgescu.

În toamna anului 2014 a apărut primul zvon despre divorţul lor, iar la vremea aceea naşul Cristian Ţânţăreanu a făcut declaraţii şocante despre Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu (52 de ani), acestea având legătură cu practicile sexuale, lăsând să se înţeleagă că vedeta şi partenerul ei de viaţă frecventau cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup, scrie click.ro.

“Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. Că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună.

Pentru ei acest lucru era ca o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a doua zi se trezeşte devreme, dar nu din cauza asta s-au despărţit, pentru că mergeau acolo de comun acord, nu o forţa nimeni. S-au despărţit din cauza unor motive prosteşti. Ambiţii care nu îşi aveau rostul, de genul că el voia într-o seară să stea mai mult într-un loc, iar ea voia să plece acasă pentru că avea treabă dimineaţa”, a mărturisit miliardarul din Corbeanca, pentru ziarul Click!, în urmă cu şase ani.

Divorțul a fost anunțat de Anca Țurcașiu

Însă, după șase ani de la acea poveste, infirmată de frumoasa artistă încă de atunci, divorțul a fost inebitabil, se pare.

“Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus,  convinsă că sunt iubită de Dumnezeu”, a scris Anca pe pagina ei de pe un cont de sociazare.

Anca și fostul soț au împreună au un băiat pe nume Radu, în vârstă de 21 de ani, student. Anca şi Cristian au o vilă în Corbeanca, în Paradisul Verde, lângă naşul Cristian Ţânţăreanu, un apartament într-o zonă centrală a Capitalei, dar şi alte bunuri de valoare.

Publicat: 22 Jul. 2020, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă