Mircea Brânzei ne-a dezvăluit câștigurile din imobiliare, în Dubai: ”În momentul de față am depășit vânzări de 120 de milioane de €”

Publicat: 14 Jun. 2022, 19:22 Vedete

Mircea Branzei, omul de afaceri care a adus trendul investiților în Dubai, ne-a dezvăluit suma investită de romani în proprietăți aflate pe tărâmul oriental de basm. Am aflat, astfel, că și-au cumpărat case de peste 120 mil euro prin intermediul lui!

Reporter: Câte ore muncește un om de afaceri de succes, care devine milionar prin forțe proprii?

Un om de afaceri de succes care reușește prin forte proprii munceste non-stop.

Știu că nu este o rețetă sănătoasă a succesului, însă când îți dorești ceva cu adevărat trebuie să muncești din greu pentru acel lucru. Nu este de ajuns doar să îți dorești. Uneori chiar și când  mă odihnesc fizic, mă gândesc  la strategii noi prin care pot să îmi dezvolt afacerea. Deci nu pot să vă dau un numar de ore pe zi. Sunt multe, probabil toate celelate în afara somnului.

Mai mulți antreprenori cunoscuți au spus că ei nu dorm mai mult de trei-patru ore pe noapte. Este și cazul tău?

Sunt momente și momente. Încerc să dorm suficient pentru a fi productiv. Știm cu toții că fără somn este greu să dai randament. Dar, totuși, în perioadele agitate când avem lansări și evenimente, fiind foarte implicat în proiecte, nu prea reușesc să dorm bine. Și nici foarte mult. Mă pun în pat și îmi vin tot felul de idei pe care ulterior le notez. Deci da, uneori dorm 3-4 ore pe noapte, dar nu este o regulă.

”Dubaiul a devenit cel mai vizitat oraș din lume”

Cum ai ales Dubaiul pentru afacerea ta cu imobiliare?

Nu am căutat un loc în care să încep o afacere cu imobiliare. Mergeam în Dubai des, de cel puțin două ori pe an. Iar această oportunitate am identificat-o fix înainte de pandemie, când ne-am gandit să mergem de curiozitate la câteva vizionari. Ne-am dat seama de capitalizarea rapida a investițiilor, că este o zonă în care se poate investi, se poate câștiga și îți poate genera venit pasiv pe viață.

Având acces la aceste informații, ne-am dorit sa oferim acces rapid și mai ușor către piața imobiliară din Dubai și publicului din România. În plus, Dubaiul a devenit cel mai vizitat oraș din lume.

Care sunt întrebările pe care ți le adresează cel mai des persoanele care-și doresc o locuință acolo?

Întrebările cele mai des primite sunt in legătură cu:

-Randamentul

-În cât timp îți poți recupera învestiția?

-Care sunt modalitățile de plată?

-De ce documente ai nevoie pentru a putea cumpara o proprietate cu plata in rate, direct la dezvoltator, cu dobânda ZERO?

-Cum administrezi proprietatea cumparata in Dubai?

-Cum si când poti sa vinzi o proprietate in Dubai, in caz ca te razgândesti?

-Cum obții rezidența în Dubai? ș.a.

Mircea Brânzei: ”Toată lumea este atrasă de lux”

Cât poate să câștige, anual, o persoană care închiriază un apartament cu două camere, într-o zona bună a Dubai-ului?

Un apartament într-o zona bună, poate genera venituri lunare de peste 4.000 €, 48.000 € anual.

Ce tip de apartament s-a vândut cel mai bine în rândurile persoanelor publice din România?

Toata lumea este atrasă de lux. Majoritatea oamenilor preferă apartamentele extrem de elegante și frumoase. Nu este o preferință a vedetelor, ci a oamenilor în general. Până la urmă acesta a fost și motivul pentru care au ales Dubaiul. La suprafețe, mulți dintre ei au ales 1 dormitor, mai ales cei care nu plănuiesc să se mute acolo. Un dormitor este alegerea perfectă pentru randamente foarte bune.

Care este cea mai neobișnuită/caraghioasă întrebare pe care ai primit-o în legătură cu apartamentele din Dubai?

Sunt multe întrebări haioase care vin din partea clienților noștri. Zilnic ne confruntăm cu altele noi. Dar este normal să fie așa, deoarece ei intră în contact cu o piață nouă și total diferită față de cea a României. O intrebare des întâlnită este cea referitoate la siguranța investiției. Și anume: “Daca eu dau acesti bani și investitorul nu mai face cladirea, eu pentru a-mi recupera banii trebuie sa mă judec cu statul?”

Menționez că în Dubai toate investițiile sunt garantate de stat și nu există riscuri ca în piața imobiliară din Romania.

Ce vânzări au avut Mircea Brânzei și Denisa Tănase

Tu ai investit în cryptomonede sau te numeri printre sceptici?

Mie imi plac mai mult investițiile în imobiliare, mai ales în această perioadă în care piața crypto a scăzut. Nu sunt sceptic deloc, sunt deschis. Apartamentele în Dubai se pot cumpăra chiar și cu monede virtuale, dar cred ca e o alegere personală modul în care alegi să îți investești banii.

“Mircea Brânzei a câștigat 60 de milioane de euro în trei luni” – este titlul câtorva articole. Ce e adevărat, ce nu? Unii oameni cred că ție ți-au intrat în cont acești bani… Poți să ne explici puțin?

Sigur. Aceștia nu sunt banii care ne-au intrat nouă in cont. Reprezintă suma de care compania noastră a tranzacționat apartamente în Dubai în 3 luni. În momentul de față, am depășit suma de 100 de mil. de €.

Faptul că tu și Denisa lucrați împreună în toate afacerile este un plus în căsnicie? Sunt multe cupluri care nu pot lucra împreună, acasă împreună, la muncă împreuna, iese scandal…

”Odată cu începerea războiului, numărul tranzacțiilor a crescut considerabil”

Da, pentru noi este un plus. Împreuna formăm o echipa bună și ne completăm perfect.

Este adevărat că odată cu începerea războiului românilor le-a fost cumva teama să-și mai țină banii în conturi și au investit banii în apartamente, în imobiliare, în Dubai?

Da, este adevărat. Odată cu începerea războiului, numărul tranzacțiilor a crescut considerabil, Dubai fiind al 2-lea cel mai sigur oraș din lume și neutru. Oamenii au simțit nevoia de siguranță.

Publicat: 14 Jun. 2022, 19:22 Vedete
Pe aceeași temă