Denisa Tănase s-a măritat! Primele imagini de la evenimentul de la Nisa!

Publicat: 18 Jun. 2021, 20:56 Vedete

Denisa Tănase s-a măritat cu Mircea Brânzei, logodnicul ei!

Denisa Tănase s-a măritat cu Mircea Brânzei, logodnicul ei, la Nisa, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză.

CIAO.RO a anunțat, în exclusivitate, recent, că Denisa Tănase și Mircea Brânzei se vor căsători în mare secret, iar invitații sunt numărați pe degete. Iată că astăzi, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, a avut loc marele eveniment la care au participat membrii familiei și persoane appropriate cuplului.

Denisa Tănase s-a măritat într-o locație de vis de pe Riviera Franceză

Ceremonia religioasă s-a desfășurat într-un cadru de poveste, în aer liber, cu multă verdeață și priveliște de nedescris, sub cerul senin. Denisa a îmbrăcat o ținută albă, așa cum era de așteptat, ținută semnată de Ana Radu. Mircea a purtat costum negru.

Cei doi au dat ca și mărturii sticluțe cu parfum, personalizate pentru fiecare cuplu în parte. Momentul tortului a fost unul spectaculos, mai ales că Mircea i-a făcut o declarație de dragoste Denisei, în fața tuturor: „Ești singura femeie lângă care am simțit că-mi doresc să-mi petrec tot restul vieții!”. 

Denisa Tănase și Mircea formează un cuplu de aproximativ 3 ani. Și anul trecut, cântăreața de la “Bambi” a declarat că-și dorește să se căsătorească și că evenimentul va fi unul restrâns, cu siguranță.

Îmi doresc o nuntă restrânsă. Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta”, a declarat Denisa Tănase la Antena Stars, vara trecută.

Denisa Tănase, între muzică şi afaceri

Viața Denisei Tănase s-a schimbat aproape radical în ultimii ani. Îndrăgita artistă a trecut prin niște schimbări majore atât pe plan profesional, cât și personal. Câtă vreme a fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, solista a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să-și vadă mai mult de viața ei de cuplu, decât de carieră. La scurt timp după divorț, cântăreața s-a schimbat radical. Denisa a revenit pe scenă, alături de sora ei – Raluca, cu surprize noi în ceea ce privește show-ul, piese, ba mai mult, a început să-și pună în evidență silueta de invidiat purtând ținute sexy la evenimente mondene, la spectacole sau la alte petreceri la care începuse să iasă.

Pe plan personal, vedeta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele actualului ei iubit, Mircea Brânzei, alături de care a început o relație frumoasă, bazată pe iubire, sprijin și respect. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, iar în acest timp au realizat extrem de multe lucruri împreună. Pe lângă muzică, Denisa și-a făcut un business cu parfumuri – proiect de suflet, pentru care a muncit extrem de mult.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO/ Instagram Denisa Tanase / Instagram Daiana Anghel

Publicat: 18 Jun. 2021, 20:56 Vedete
Pe aceeași temă