Dieta cu struguri. Cum să slăbești 5 kilograme în 10 zile. Și tu o poți face!

Publicat: 14 Nov. 2019, 14:36 News 3
Dieta cu struguri. Cum să slăbești 5 kilograme în 10 zile. Și tu o poți face!

Dacă ai acumulat kilograme în exces sau pur și simplu vrei să slăbești câteva kilograme, iată o dietă care te va ajuta să intri în formă rapid.

Strugurii sunt vedeta toamnei, nelipsiți de pe masă noastră. Pe lângă gustul bun, mirosul parfumat, strugurii sunt de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus, pentru că sunt săraci în calorii. Strugurii conţin vitamine şi micronutrienţi, inclusiv toate vitaminele B, A, C, D și E, care vă pot ajută să vă mențineți metabolismul fără probleme și să promovați scăderea în greutate. Strugurii conțin multe minerale care vă pot ajută să vă păstrați sângele, rinichii și ficatul în stare bună de funcționare, inclusiv cantități foarte mari de bor, cupru, molibden și fosfor.

Strugurii conțin mulți antioxidanți care ajută la repararea rapidă a celulelor, inclusiv beta-caroten, alfa-caroten, luteină. Antioxidanții din struguri contribuie la prevenirea oxidării grăsimilor în corpul nostru.

Ce recomandă dieta

Se consumă două kilograme de struguri în fiecare zi, timp de cel puțîn patru zile și maximum două săptămâni. Cantitatea se împarte în trei mese și o gustare. Astfel, se evită senzaţia de foame. Consumul de ceai verde este recomandat pentru această dietă deoarece are un efect puternic, este diuretic şi poate ajută la procesul de detoxifiere. Este recomandat să se consume şi multă apă. Dacă dieta este ținută așa cum trebuie, puteți ajunge să slăbiți 5 kilograme în 10 zile!

Publicat: 14 Nov. 2019, 14:36 News 3
Pe aceeași temă