Dieta cu ananas. Cum slăbești rapid! Scapi de 5 kilograme în 5 zile!

Publicat: 25 Nov. 2019, 15:42 Retete & Diete
Dieta cu ananas. Cum slăbești rapid! Scapi de 5 kilograme în 5 zile!

Dieta cu ananas este o cură de slăbire care, practic, restartează întreg metabolismul, ajutând organismul să scadă rapid din surplusul de greutate.

Dieta cu ananas te ajută să scapi de 5 kilograme în 5 zile!

Dieta cu ananas nu te va ajuta să pierzi în greutate pe termen lung. Acest tip de scădere în greutate necesită mai mult timp, efort și un plan de exerciții fizice. Dar când trebuie să scapi rapid de câteva kilograme pentru că trebuie să intri într-o rochie sau să mergi într-o vacanță, dieta cu ananas este perfectă.

Vei consuma aproximativ 1-1,5 kilograme de ananas pe zi. Pentru micul dejun, poți mânca 2-3 felii de ananas, o cană cu iaurt cu conținut scăzut de grăsimi și fulgi de ovăz. Între micul dejun și prânz, poți bea un pahar cu suc de ananas alături de o felie de pâine prăjită și un ou fiert.

Pentru prânz, poți prepara o supă simplă cu legume la alegerea ta, pește sau pui la grătar.Între prânz și cină, poți bea un pahar cu suc de ananas și o cană cu iaurt cu conținut scăzut de grăsimi. La cină, poți alege să faci o salată cu ananas și pui.

Publicat: 25 Nov. 2019, 15:42 Retete & Diete
Pe aceeași temă