Diana Dumitrescu a luat castingul pentru emisiune, dar coronavirusul o ține pe loc! “Astept să văd ce se întâmplă. Nu am primit vești”

Publicat: 19 Mar. 2020, 15:09 Vedete

Diana Dumitrescu a luat castingul pentru a prezenta show-ul “Mireasă” de la Antena 1, însă momentan vedeta nu poate intra la cârmă emisiunii! În această perioadă, din cauza Coronavirusului, mii de români stau închiși în case, proiectele, concertele, spectacolele s-au amânat, iar anumite filmări la fel.

Fanii actriței însă sunt nerăbdători să o vadă în postura de prezentatoare a emisiunii! Recent, la o postare făcută de Diana Dumitrescu pe una din paginile ei de socializare, un internaut curios a întrebat-o când începe emisiunea.

“Diana, salut. Voiam să te întreb când începe Mireasă și dacă se mai ține în cazul de față”, este mesajul lăsat de unul din fanii actriței.

Diana Dumitrescu a răspuns imediat, și i-a anunțat că nici ea nu are momentan noutăți în ceea ce privește acest subiect: “Si eu aștept să văd ce se întâmplă. Încă nu am primit vești! Sănătoși să fim!”

Captură: Instagram Diana Dumitrescu

 

Publicat: 19 Mar. 2020, 15:09 Vedete
Pe aceeași temă