Diana Bișinicu, Crăciun la Disneyland, doar cu fetița ei: “Riana și-a dorit foarte mult să petrecem acolo doar noi două ca fetele”

Publicat: 26 Dec. 2021, 19:23 Vedete

Diana Bișinicu, Crăciun la Disneyland, cu fetița ei, Riana! Cele două vor petrece “ca fetele” câteva zile de vis la Paris!

Artista a fost prezentă, împreună cu fiica ei de care este nedespărțită, la lansarea cărții Sunt Unic într-o lume diversă, scrisă de actrița Ani Crețu. Diana era toată un zâmbet, deși recent s-a scris ar fi divorțat. Ea ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cum își va petrece sărbătorile, acest sfârșit de an, dar și ce planuri are pentru 2022.

Diana Bișinicu, Crăciun la Disneyland

Reporter: Diana, ce faci? Se apropie sărbătorile, vine Moșul?

Diana Bișinicu: Vine Moșul. In câteva zile plecăm în vacanță. Mergem la Disneyland, Riana și-a dorit foarte mult să petrecem un Crăciun acolo și chiar dacă pentru noi Crăciunul înseamnă în familie și ne adunăm cu toți cei iubiți din casă, anul acesta a zis că vrea să meargă, doar noi două ca fetele, să fie în centrul magiei, în mijlocul feeriei.

Am zis că este momentul ideal, am mai fost de două ori la Paris, la Disneyland, la trei ani jumătate și la cinci ani jumătate, nu își mai amintește mare lucru de atunci însă am zis că vârsta de aproape nouă ani este prielnică pentru a rămâne tipărită în memoria ei, mai ales că un Crăciun petrecut acolo cred că va fi foarte frumos.

Ce-și dorește Diana Bișinicu cadou de la Moș Crăciun

Reporter: Deci practic nu îți mai dorești nimic de Moș, decât să stai cu suflețelul tău.

Diana Bișinicu: Sănătate și să stau cu ea nonstop, suntem de nedespărțit, de când am născut-o stau nonstop cu ea, nu am fost adepta bonei și mereu am vrut să fiu cu ea, să simtă că are mamă și eu că am copil. Oriunde am fost, că au fost emisiuni, că au fost concerte, că mergeam la saloane, mergea cu mine.

Reporter: Și de Revelion ce faci?

Diana Bișinicu: De Revelion nu ne-am hotărât încă. Nu știm exact, ori mergem acasă la ai mei să sărbătorim, oricum mergem și mâine la Constanța să sărbătorim în avans două zile, ziua surorii mele și Crăciunul în avans. După care mama oricum s-a pregătit, a zis că dacă tot nu ești de Crăciun acasă, mama a început să facă cremă de zahăr ars care e preferata mea, sarmale. Toate preparatele le-a făcut dinainte că mâine seară să petrecem împreună Crăciunul la masa de Sărbători.

Diana Bișinicu merge la familie înainte de Crăciun și de vacanța la Disneyland

Reporter: Practic ai sa mănânci de toate…

Diana Bișinicu: Da, sinceră să fiu nu aș fi vrut să mănânc acum pentru că încă nu s-a terminat postul. Dar pe de altă parte am zis că cu două zile înainte am să fac o excepție pentru că nu vreau să se simtă mama prost. Pentru că a muncit pe rupte pentru mine să mă simt în familie, să simțim că e Crăciunul înainte și să îi spun că nu mănânc. O să fac chestia asta pentru ea, pentru a se simți ea bine.

Reporter: Ai ținut tot postul?

Diana Bișinicu: Da, în fiecare an îl țin.

Reporter: Cum reușesti să te menții, să nu iei în greutate kg? Poți să ne oferi un secret?

Diana Bișinicu: Am fost foarte ocupată în ultima perioadă și nu am apucat să mănânc foarte mult. Adică dimineața nu mănânc, nici la prânz. Mănânc undeva în jur de ora patru – cinci, o dată pe zi și atât nu mai mănânc altceva. Poate seara mai mănânc un măr, un fruct, cam atât, când ajung acasă, cu toate că știu că nu este neapărat un sfat pe care îl dau, să mănânce seara fructe, pentru că fructele îngrasă, dar ținând cont că eu mănânc o dată pe zi și mănânc puțin nu se pune atât de mult și un măr nu este chiar mare lucru la culcare.

Ce planuri are artista pentru 2022

Reporter: Ce așteptări ai de la 2022? Ce îți dorești pe plan profesional, pe toate planurile?

Diana Bișinicu: Pe plan profesional îmi doresc să lansez albumul dublu disc la care am muncit foarte mult timp, de fapt este un dublu disc cu două albume. Primul este compus de mine în totalitate, muzică și versuri, muzică armenească și al doilea muzică românească tot cu 10 piese, dar reinterpretări tradiționale. Este un album pe care l-am înregistrat în Bulgaria și este orchestrat acolo cu Dimitra Hristov. La acest proiect au muncit în jur de 14 instrumentiști și sunt 16 instrumente, o parte din instrumentiștii mei de aici și o parte din Bulgaria de la Sofia, o parte sunt profesori la Conservator acolo, alții sunt instrumentiști la Filarmonica. Mi-am dorit un proiect aparte, un proiect mai deosebit, un proiect balcanic exact ca muzica noastră de pe vremuri, practic din vremurile vechi, de unde ne sunt rădăcinile.

Iar din punct de vedere social, mi-aș dori să se termine o dată situația asta, exact ca noi toți, s-a ajuns un clișeu, iar sănătatea a ajuns un clișeu și dorințele pe care le avem cu toții să ne dorim să treacă pandemia asta cât mai repede însă doar Bunul Dumnezeu ne mai poate ajută.

 

Publicat: 26 Dec. 2021, 19:23 Vedete
Pe aceeași temă