Declarații șocante! Ce i-a spus Viorel Lis soției sale să facă, după ce el va muri

Publicat: 23 Dec. 2020, 14:43 Vedete

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, i-ar fi spus soției sale, Oana, care este ultima dorință a lui, fapt ce a și speriat-o pe blondină.

Cei doi sunt împreună de foarte mult timp și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Oana Lis îi face toate poftele soțului, este fidelă și dedicată cuplului și întotdeauna a încercat să se afișeze la evenimente doar la brațul soțului ei. Mai demult, fostul edil al Capitalei i-ar fi spus soției sale care ar fi ultima sa dorință – bărbatul dorește să fie incinerat după moartea sa, iar cenușa să fie păstrată în grădina casei în care a locuit.

Oana Lis a povestit la un moment dat faptul că soțul ei se confruntă cu probleme de sănătate: „M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, scrie wowbiz.

Oana Lis a făcut anunțul: ”Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator”

Oana Lis este cât mai aproape să își îndeplinească un vis, și anume acela de a deveni mămică. Soția lui Viorel Lis a mărturisit pentru Antena Stars că și-a luat certificat de părinte adoptator.

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator, arată Cancan.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 23 Dec. 2020, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă