Dezvăluiri în direct! Viviana Sposub i-ar face cunoștință lui George Burcea cu fostul iubit! ”Nu mă feresc”

Publicat: 20 Nov. 2020, 14:01 Vedete

Dezvăluiri și schimb de replici între Viviana Sposub și George Burcea în direct, la televizor! Ce mărturisiri au făcut cei doi despre relația pe care o au.

S-a îndrăgostit în emisiunea ”Ferma” de la Pro Tv și s-au decis să facă ”front comun” și să își formeze o relație. După despărțirea tumultoasă pe care actorul George Burcea a avut-o de Andreea Bălan, bărbatul și-a găsit alinarea în brațele frumoasei Viviana Sposub.

Cei doi au fost nevoiți să stea și mutați împreună timp de două săptămâni, după ce au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Viviana Sposub și actorul George Burcea au fost supuși unui test în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro Tv, fiind nevoiți să răspundă la câteva întrebări care sunt legate de relația acestora, arată Unica.ro.

George Burcea, întrebat ce ar face dacă ar sesiza că nu ar avea portofelul la el, după ce iese în oraș la o cină, a răspuns: „Sincer, nu aș merge la o masă în oraș cu iubita dacă nu aș avea bani. M-aș asigura înainte să mă așez la masă și [înainte] să comand de 200 de lei dacă am sau nu bani”. Evident, Viviana Sposub a răspuns imediat înapoi: ”Deci de-asta mâncăm doar acasă?”.

Viviana Sposub i-ar face cunoștință lui George Burcea cu fostul iubit

Amuzat de situație, George Burcea a venit cu o replică: ”Să știi că vei mânca în continuare numai acasă!”. Mai mult decât atât, bruneta a fost întrebată ce ar face dacă cei doi s-ar întâlni cu fostul iubit, la cinema: ”Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”.

Întrebat ce ar face dacă ar fi nevoit să lucreze în străinătate și să aibă relația la distanță, George Burcea a spus: „Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer nu mai cred în relațiile la distanță așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 20 Nov. 2020, 14:01 Vedete
Pe aceeași temă