Dezvaluire SOC! Bogdan de la Insula Iubirii ar fi gay. Cine a facut marturisirea socanta

Publicat: 18 iul. 2019, 10:46 Autor: Simona News 3

Fanii show-ului "Insula Iubirii" au avut parte de un soc atunci cand s-a aflat un mare secret de-al indragitului concurent.

Dezvaluire SOC! Bogdan de la Insula Iubirii ar fi gay. Bogdan (27 de ani) si Gia (32 de ani) formeaza un cuplu si au venit in competitie pentru a-si demonstra iubirea.

Au o relatie de lunga durata iar Bogdan ar vrea sa duca lucrurile intr-o maniera mai serioasa, si sa faca urmatorul pas, insa Gia vrea sa-si testeze relatia.

Dezvaluire SOC! Bogdan de la Insula Iubirii ar fi gay

Dezvaluire SOC! Bogdan de la Insula Iubirii ar fi gay

Tanara a fost deranjata intr-o perioada de diferenta de varsta din cauza prejudecatilor celor din jur dar si din cauza ca ea trebuia sa lucreze multe ore suplimentare.

„Pentru ea, va fi și un test de a-și depăși limita asta, de a socializa mai mult. Ea are momente în care e foarte amuzantă și sociabilă, dar are și momente în care dacă n-are chef și nu îi plac persoanele din jur, îi e lehamite de toată lumea.

Ne leagă o încredere și o stabilitate. Știu exact la ce să mă aștept de la ea și invers. Știu ce poate, știu că mă pot baza. Ea deja e partenerul meu de viață” a spus Bogdan despre Gia, potrivit Antena1.

Insa lucrurile au avoluat intr-o alta directie, nu cea in care Bogdan si-a propus, fiindca iubira dintre ei s-a tranformat in respect: „E greu de spus dacă mai e iubire, pentru că se transformă. E îndrăgostirea și după aia se transformă în respect” a continuat acesta.

Este posibil ca de aceea sa se speculeze ca a fi gay, dupa cum a afirmat o telespectatoare pe social media.

Dezvaluire SOC! Bogdan de la Insula Iubirii ar fi gay

Ramane de vazut daca ceea ce spune telespectatoarea este adevarat si daca Bogdan isi va asuma acest lucru. Cu siguranta in urmatoarele episoade vom afla cu siguranta daca zvonul este adevarat sau nu.

Insula iubirii sezonul 5, episodul 13. Denisa a avut o iesire nervoasa din cauza relatiei dintre Andi si Geanina

Publicat: 18 iul. 2019, 10:46 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă