Despărţire şoc în showbiz-ul din România. Celebra artistă a făcut anunţul neaşteptat: „Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

Publicat: 20 nov. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Despărţire şoc în showbiz-ul din România. Celebra artistă a făcut anunţul neaşteptat: Am hotărât să o luăm pe drumuri separate

Oana Radu a confirmat recent despărţirea de bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu trei ani. În ultima perioadă, fanii au observat că cei doi nu mai sunt atât de activi şi nici nu se mai afişau împreună. Deşi nu au dorit la început să facă prea multe declaraţii despre problemele cu care se confruntă, recent artista i-a lămurit pe fani.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cu privire la despărţirea dintre cântăreaţă şi soţul ei. De altfel, după nenumăratele mesaje pe care le-a primit din partea internauţilor, Oana Radu le-a dezvăluit că nu trece prin cea mai bună perioadă din viaţa sa, astfel că fanii au tot speculat o separare.

Oana Radu şi Cătălin

Oana Radu, primele declaraţii despre separare

Recent, artista a dezvăluit printr-un mesaj publicat pe reţelele de socializare că, într-adevăr, ea și Cătălin nu mai formează un cuplu.  Deocamdată vedeta nu a dorit să ofere mai multe detalii despre motivele care au condus la separare, însă, a promis că atunci când va fi pregătită va vorbi despre asta.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu în mediul online.

Ce spunea partenerul cântăreţei în urmă cu puţin timp

Zilele trecute, Cătălin Dobrescu a fost întrebat dacă zvonurile separării sunt reale. La momentul respectiv, bărbatul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, ci a spus doar că nu poate oferi încă detalii despre ceea ce se întâmplă între el și Oana.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu, pentru spynews.ro.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 20 nov. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă