Cum a reacţionat Oana Radu, după declaraţiile fostului partener. Teo Trandafir a răbufnit: „De ce te-ai măritat?”

Publicat: 02 apr. 2024, 14:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Radu a făcut noi dezvăluiri legate de divorțul de fostul soț, Cătălin Dobrescu. Artista a oferit un interviu în cadrul emisiunii pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D 2. 

Oana Radu a mărturisit că a simţit încă de la începutul relaţiei că nu este compatibilă cu fostul partener. Acestă declaraţie a creat un val de controverse, iar mulţi s-au întrebat de ce şatena a mai rămas alături de antrenorul de fitness.

Artista, noi dezvăluiri despre relaţia cu Cătălin Dobrescu

Această curiozitate a avut-o şi Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D 2 a întrebat-o de ce s-a mai căsătorit, dacă știa acest lucru.

Oana Radu: Asta s-a întâmplat în toată relația noastră, el a încercat mereu să mă schimbe. De la început am simțit că nu suntem compatibili, că este o relație în care nu pot să fiu eu, oamenii din jurul meu, chiar și rudele lui mă întrebau mereu de ce stau și cum de accept.

Teo Trandafir: Dar de ce te-ai măritat? Că puteai să stai și fără să te măriți

Oana Radu: E o întrebare la care toată lumea așteaptă un răspuns de la mine, nu îl am. Probabil că a fost cumva faptul că încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată, cum am fost părăsită de tată și m-am agățat de niște acte, cred că acesta a fost motivul, să am o certitudine că nu voi mai rămâne singură, actele nu sunt o idee prea bună.

Oana Radu: „Este un Cătălin pe care nu-l cunosc”

Întrebată dacă, totuși, a fost fericită în căsnicia cu antrenorul, Oana Radu a spus că au existat și momente de acest fel.

„Au fost momente în care am fost fericită, nu știu dacă a fost fericire reală, dar a fost. De vorbit nu vorbim absolut deloc, în momentul de față nu-mi doresc nici măcar să-l văd. Lucrurile care s-au întâmplat în relație au fost urâțele, dar cele de după relație au fost mult mai urâte, nu voi deschide cutia pandorei decât dacă voi fi nevoită, au fost îngrozitoare, atât pot să zic.”, a mai spus artista.

Recent, într-un videoclip publicat pe reţelele de socializare, Cătălin Dobrescu a spus lucruri foarte frumoase la adresa fostei partenere. Acest lucru a luat-o prin surprindere pe vedetă pentru că, spune ea, în timpul relaţiei comportamentul său ar fi fost cu totul altul.

„Extrem de rar, spre deloc am auzit asta (n.r. complimentele primite de la Cătălin, după divorț, din mediul online). Asta vorbeam și ieri cu cineva, dar eu nu am văzut așa ceva în relație, este un Cătălin pe care nu-l cunosc. Apropiații noștri știu că este total altă personalitate a lui, este probabil cartea pe care o joacă el acum, probabil vrea să câștige simpatie, susținători, eu nu-l cunosc pe el așa, nu l-am văzut pe el așa în relație, pare blând. Procesele continuă, bineînțeles.”, a mai declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 14:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă