Artista care plănuieşte să se retragă la mănăstire după ce îşi va încheia cariera în industria muzicală: „Este o variantă pentru mine”

Publicat: 15 nov. 2023, 16:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Narcisa Suciu se numără printre cele mai cunoscute voci din industria muzicală. Şi-a clădit o carieră impresionantă, dar mărturiseşte că şi-ar fi dorit să activeze într-un alt domeniu. Mai mult, cântăreaţa a dezvălui recent faptul că are un plan şi după ce se va retrage de pe scenă. 

Atunci când era doar un copil, Narcisa Suciu visa să aibă un alt parcurs în viaţă, nu se gândea că o să fie cântăreaţă. Vedeta îşi dorea să devină bibliotecară sau, de ce nu, însoțitoare de zbor.

Narcisa Suciu: Mi se părea extraordinar!”

În copilărie, Narcisa o invidia și pe femeia care aducea corespondența pentru că, îşi imagina ea, dacă ar fi fost în locul ei, ar fi avut posibilitatea de a citi scrisorile pe care și le trimiteau oamenii.

„Dacă e vorba despre ce voiam să mă fac când eram mică, pe atunci mă gândeam că aș vrea să fiu stewardesă! Aveam senzația că în momentul în care pui uniforma pe tine deja vorbești toate limbile străine. Asta îmi închipuiam! Pe urmă, la un moment dat, când eram foarte mică, mă uitam la femeia care ne aducea corespondența și punea în cutiile poștale scrisori.

Mă gândeam că, dacă aș fi în locul ei, aș putea să  itesc scrisorile tuturor! Mi se părea extraordinar! Aș fi vrut foarte tare să fiu ea. Apoi, după ce am mai crescut puțin, m-am gândit că, de fapt, cel mai fain este să fii bibliotecară. Cred că, dacă nu aș fi putut să cânt, asta făceam! Am făcut limbi străine la liceul unde am terminat, dar clasa cealaltă era de biblioteconomie. Cred că mă duceam acolo!”, a declarat Narcisa Suciu, conform Ego.ro.

Artista vrea să se retragă la mănăstire

De-a lungul timpului, cântăreaţa a trecut prin mai multe momente dificile, ba chiar la un moment dat a luat în calcul să se retragă la mănăstire. Astăzi, ea nu exclude acest lucru mai ales că știe faptul că pensiile pe care le primesc artiștii sunt unele mici.

„Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?”a completat artista.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 nov. 2023, 16:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă