Denise Rifai a spus devărul despre relaţia cu Dan Bittman: „Mi-ar plăcea să am un copil”

Publicat: 18 mai 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Denise Rifai a oferit recent mai multe informații despre relația sa cu Dan Bittman. Vedeta de la Kanal D a împlinit marți vârsta de 38 de ani și a făcut mai multe dezvăluiri despre viaţa sa privată.

Denise Rifai a împlinit marţi, 26 septembrie, vârsta de 38 de ani. În acest context, vedeta de la Kanal D a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa privată.

„38 de ani! Nici nu îmi vine să cred că împlinesc vârsta asta. Nu știu când au trecut anii. Este cea mai frumoasă zi din an și pentru mine întotdeauna este un an nou care se deschide odată cu ziua aceasta. Revelionul e mai mult o petrecere pentru mine. Ca an și ca sistem de evaluare al meu pentru mine se deschide acum un an nou și se închide anul viitor pe vremea aceasta”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa privată

Amintim că Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinşi vara aceasta pe litoralul românesc. Astfel, vedeta a dezvăluit că artistul face parte din viața ei de foarte multă vreme. Mai mult, Rifai a subliniat că acesta este „un om foarte important” pentru ea.

„Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea! Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine, s-a întâmplat să fie altfel! Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa”, a dezvăluit Denise Rifai pentru Click.

De asemenea, aceasta a spus și că nu a fost momentul potrivit pentru a se căsători și a deveni mamă.

„Pe de altă parte, mi-ar plăcea să am un copil! Sunt multe, multe componente! Faptul că spun mi-ar plăcea nu înseamnă că trebuie să se și întâmple. Îmi este foarte bine și fără”, a conchis Rifai.

Vedeta de la Kanal D a devenit ținta escrocilor

Amintim că vedeta de la Kanal D a devenit ținta escrocilor. Este vorba despre o știre falsă despre un interviu pe care l-ar fi realizat cu Robert Turcescu, în cadrul emisiunii TV „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Interviul respectiv este un fake news în care este rostogolit numele ei, al emisiunii TV și al altor persoane publice. Acolo scrie că Robert Turcescu ar fi fost arestat și dat în judecată de Banca României. Fals!

Este o practică tot mai întâlnită! Diferite entități se folosesc de numele emisiunilor TV și ale unor persoane publice pentru escrocherii. Vedeta i-a rugat pe fanii ei să nu citească acele știri false.

Publicat: 18 mai 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×