Delia tocmai a lansat cea mai tare piesa a ei de multi ani! S-a casatorit cu Grasul XXL in “Despablito”, iar clipul este demential, cu o nunta la tara! VIDEO

Publicat: 13 Jul. 2018, 15:37 Vedete

Grasu XXL si Malone al lui Bendeac arata fix ca in “Narcos” iar versurile Deliei te vor face clar sa zambesti si sa fredonezi piesa asta.

E cam clara treaba. Vara asta e a Deliei. Piesa a fost lansata de doar cateva ore si rupe deja pe Youtube. E atat de fierbinte ca a intrat deja in trending si lumea nu se mai satura de ea.

Ca sa nu va stricam surpriza va zicem doar ca videoclipul incepe cu Rapirea din Serai si continua cu o nunta la tara dintre o mireasa cam plina de figuri si haine kitch-oase si Pablo Escobar intr-o interpretare fenomenala a lui Grasu XXL.

In clip mai apare si actorul Vlad Dragulin, prietenul lui Mihai Bendeac si al Deliei, cunoscut lumii drept “Malone”. Si cam astea sunt ingredientele pentru piesa verii si un videoclip de-a dreptul viral.

Si ca sa va dati seama ce este atat de special la aceasta piesa este faptul ca este cantata in spaniola si romana si suna demential, iata un exemplu: “Con tigo viata nu e grea, Quero privir la tine in ochi, Abla con migo nu fi rau. Hai Despacito” si asa mai departe.

 

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Jul. 2018, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă