Catalin Botezatu blameaza injectiile de intinerire ale lui Cristi Borcea. „Amplifica orice urma de cancer”

Publicat: 13 iul. 2018, 13:24 Autor: D. C. Vedete

Tratamentul de intinerire al lui Cristi Borcea a fost comentat de designerul Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu blameaza injectiile de intinerire ale lui Cristi Borcea. De cand a fost eliberat din inchisoare la inceputul acestei luni,  Cristi Borcea a si trezit controverse.

Tratamentul cu hormoni pe care l-a inceput inca din inchisoare se pare ca ii poate face foarte mult rau. Acesta face injectii cu hormoni si testosteron pentru a arata mai tanar si pentru a-si imbunatati performantele sexuale.

Catalin Botezatu blameaza injectiile de intinerire ale lui Cristi Borcea

Catalin Botezatu blameaza injectiile de intinerire ale lui Cristi Borcea.

„N-am operatii estetice, nu am interventii. Mie mi-e frica de taieturi, nu am botox si nebunii. Am facut terapia vampir. Injectiile lui Borcea au ucis zeci de barbati. Sunt barbati care au exces si atunci nu au nevoie, altii vin cu un plus de testosteron, dar nu stiu daca intinereste foarte mult. 

Inainte de injectare, trebuie facut un control pentru ca orice urma de cancer il amplifica si risti foarte mult. Stiu tineri din Romania care au facut complicatii”, a declarat Catalin Botezatu in cadrul emisiunii Extra Night Show, de la Antena 1.

Cristi Borcea si-a terminat de curand de ispasit pedeapsa in dosarul transferurilor de jucatori. In dosarul „Transferurilor”, in 2014, au fost condamnati: Victor Becali, Ioan Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, pentru efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate.

Publicat: 13 iul. 2018, 13:24 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă