Delia si accesoriul prezervativ! Cantareata si-a pus toti fanii in cap dupa ce le-a aratat imaginea asta

Publicat: 29 oct. 2018, 18:57 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Este nonconformista si toata lumea stie asta! Nu se jeneaza sa experimenteze si sa le spuna fanilor ce lucruri noi mai incearca.

Delia si accesoriul prezervativ pe care si l-a achizitionat recent. Cantareata care se afla in topuri constant, de cativa ani, are o achizitie inedita. Este vorba de o geanta in forma de prezervativ ambalat, dar de dimensiuni mult mai mari.

Imaginea cu noul ei accesoriu vestimentar a starnit reactii in mediul online. La ce altceva va asteptati?! „Tu ce vezi?”, și-a întrebat cântăreața prietenii din mediul online. Cum era de asteptat, multi dintre ei i-au spus ca e un prezervativ in imagine.

Delia si accesoriul prezervativ au starnit furori pe Facebook

„Pandantiv creat în ciuda abstinenței amoroase”, „O gentuță în formă de prezervativ”, „Un prezervativ al naibii de mare’, „Un prezervativ pe care poți să-l iei oriunde, oricând’, „geantă-prezervativ’, „nu ai loc unde să pui prezervativul și decizi să-l porți”, „Prezervativ 100%”, „Un prezervativ de elefant”, „O poșetă prezervativ”, „Generația cu prezervativul la gât”, „Cum să porți așa ceva? penibil!”, „Un mare prezervativ”, au fost comentariile celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Publicat: 29 oct. 2018, 18:57 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă