Delia intrerupe cumparaturile pentru o citeala ca lumea de “Ciao!”

Publicat: 09 oct. 2016, 15:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Delia intrerupe cumparaturile pentru o citeala ca lumea de “Ciao!”

Delia Matache (34 ani), cantareata de succes si jurata la emisiunile X Factor si iUmor de la Antena 1, se afla in aceste poze la cumparaturi impreuna cu sotul ei, Razvan Munteanu. Greul l-a dus, desigur, Razvan, caci nici nu se facea ca el sa iasa cu mainile in buzunare si Delia sa care sacosa cu cumparaturi. Delia, la fel ca pinguinul Apolodor, a facut si ea ce-i mai usor: a mers repede la raftul cu reviste sa se caute in Ciao!, si foarte bine a facut pentru ca era acolo, in paginile revistei, la rubrica „Verdict“.

Delia e foarte simpatica, ne place de ea. Si ne place de ea nu doar pentru ca e talentata, ci si pentru ca e foarte relaxata. De exemplu, este relaxata in privinta propriei siluete. Ea nu are nici o problema sa aiba cateva kilograme in plus, ba chiar a si declarat pentru ca se place foarte mult asa cum e:

„Dar sa dea naiba daca nu sunt frumoasa de pic asa cum sunt. Si daca sunt grasa, atunci decretez ca grasele sunt de vis. Sa se stie. Toata lumea ar trebui sa fie grasa. Ei bine! Da, Mama, sunt grasa! Pentru ca altfel nu ma poti vedea. Si n-am nevoie de salata ta. Nu-mi spune ca nu ai fost si tu asa, candva! Exagerez, sa nu ne panicam. Stiu ca sunt apetisanta. Ca o friptura rumenita la cuptor. Dar mai bine sa exagerez eu decat altii. Recunosc. Nu sunt grasa, doar mananc mult“, a declarat Delia.

Care spune despre intrebarile care i se pun mai nou in legatura cu un posibil copil pe care il va face sau nu: „Treaba cu copilul ma enerveaza cam la fel de mult pe cat ii deranjeaza imigrantii pe extremistii de la noi. Acum recunosc ca nu a fost mereu aceeasi tema. Acum ceva vreme era: «tu cand te mariti ca trece timpul si o femeie nemaritata nu e o femeie implinita». Inainte de asta era: «tu cand iti faci o cariera serioasa, ce e cu muzica asta, ca doar nu se castiga cine stie ce din ea si o femeie fara o cariera serioasa nu e o femeie implinita»”.

Chiar asa, Delia: tu cand ne faci si noua un copil, ca sa il facem vedeta in Ciao!?

Publicat: 09 oct. 2016, 15:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă