Delia a publicat pe Instagram fotografii de colecție cu părinții ei. Cum arăta Gina Matache în tinerețe

Publicat: 13 Feb. 2020, 13:31 Vedete

Delia este una dintre cele mai iubite şi admirate artiste dn România. Deși își petrece mare parte din timp la fimări, pe scenă sau la spectacole, pe primul loc în inima Deliei se află familia sa, în special părinții săi.

Delia are o relaţie foarte bună cu fanii săi pe care îi ţine tot timpul la curent cu activităţile sale zilnice. Recent, artista postat mai multe InstaStory-uri cu imagini în care apar părinții ei în tinerețe, iar cu această ocazie admiratorii artistei au aflat cu cine seamănă cântăreaţa.

Delia nu ar schimba trecutul

Întrebată în cadrul unui interviu ce ar schimba în viața ei dacă ar avea posibilitatea să se întoarcă în timp, răspunsul Deliei a fost categoric: nu ar schimba absolut nimic.

„Nu aş schimba nimic! Am descoperit lucrurile din mers la vârsta perfectă. Nu cred că e prea happy să fii la 20 de ani cu mintea de 30. Nu ştiu de ce. Cred ce e bine să fii mai neştiutor şi mai neclar, e bine să ai acel curaj nebun de a face lucruri, pe care nu-l mai ai neapărat la 30 poate, pentru că atunci eşti dispus să rişti, ca să poţi câştiga nişte lucruri, pe care altfel nu le-ai putea atinge”, a spus Delia.

Publicat: 13 Feb. 2020, 13:31 Vedete
Pe aceeași temă