Declarații șocante! Cum se răzbună fosta soție a lui Alin Oprea pe actuala lui iubită

Publicat: 14 mai 2022, 08:55 Autor: Dora Bazavan Vedete

Sunt de trei ani împreună și când credeau că totul este perfect, lui Alin Oprea și Medanei li s-a tulburat liniștea!

Motivul? Se pare că fosta soție e cumva geloasă pe povestea de iubire a lui Alin Oprea și și-a propus să se răzbune ca la carte. Și-a făcut astfel un plan secret și încearcă să facă tot posibilul pentru a-i implica în el pe fostul soț al Medanei și, mai nou, pe fratele acesteia. Cancan.ro a aflat toate detaliile.

Ce plan a pus la cale fosta soție a artistului

Da, este adevărat! Fosta soție a lui Alin vrea să-l convingă pe propriul meu frate să mă trădeze, contra unor foloase materiale, în scopul de a-i susține propagandă mincinoasă împotriva lui Alin Oprea. 

Chiar dacă planul ticluit trebuia să rămână secret, cineva foarte apropiat lui și de încredere totală, m-a anunțat de urgență că o formă de trădare la adresa mea ar urma să se petreacă foarte curând”, a mărturisit Medana, iubita lui Alin Oprea pentru Cancan.ro.

Pentru că Medana a rămas în relații bune cu fostul soț, mai ales că își cresc copiii împreună, acesta nu a putut fi atras în jocurile Larisei Oprea, iar fosta soție a artistului și-a încercat astfel norocul cu fratele Medanei.

”I-a propus cu tupeu, fratelui meu, o întâlnire”

Din fericire, la fostul meu soț nu a avut niciun succes. Acesta fiind un om cu coloană vertebrală și cu deosebit respect la adresa mea și a copiilor noștri. Iată că acum i-a propus cu tupeu o întâlnire fratelui meu. I-a promis că plătește ea biletul lui de avion pentru a merge urgent la București. Cu intenția de a unelti împreună un plan de atac mediatic de răzbunare…”, a mai adăugat Medana pentru Cancan.ro.

Alin Oprea este extrem de îndrăgostit de actuala sa parteneră de viață pe care o numește un adevărat înger care l-a schimbat total și pe dinafară dar și pe dinăuntru.

Despre relațiile mele din trecut, ele nici nu merită să fie dezbătute. Pentru că îmi este atât de bine în prezent, încât nu vreau să mă întorc nici măcar cu gândul în trecut. Însă la capitolul infidelitate nu se fac compromisuri. Din punctul meu de vedere asta este greșeala fatală. Peste care un bărbat nu poate trece! În casă noastră nu știu dacă există vreun cocoș.

Alin Oprea: ”E mare lucru să mergi acasă cu drag și bucurie”

Deoarece Medana e femeia cu care nu pot întra în conflict. Pentru că într-o secundă “face cale-ntoarsă” și mă lasă să vorbesc singur. Iar după 5-10 minute gândesc, revin la cerința ei și-i spun: ”Facem cum vrei tu”. Și vă explic și de ce. După o viață întreagă de stres și “circ”, apreciez enorm liniștea și împlinirea pe care le trăiesc alături de ea.

E mare lucru să mergi acasă cu drag și bucurie. Nu ca la „ghilotină”! Dar mai ales să ai o femeie diplomată care să aibă calmul necesar să dezbată logic și cu argumente. În loc să facă scandal și drame…”, a mărturisit Alin Oprea pentru Ciao.ro.

Alin Oprea și soția lui, Larisa, s-au despărțit după 23 de ani de căsătorie și păreau, cel puțin la început, să o facă amiabil. Distanța și-a spus cumva cuvântul între ei, Larisa locuind în Anglia, la Londra, iar Alin Oprea fiind ocupat în țară cu concertele și evenimentele. Se pare că acum între cei doi foști soți începe o mică răfuială pe care și-o dorește cumva fosta lui soție, Larisa.

Publicat: 14 mai 2022, 08:55 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă