Alin Oprea s-a căsătorit în secret! Cine au fost invitații: „Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu”

Publicat: 14 dec. 2022, 12:07 Autor: Camelia Vedete

Alin Oprea s-a căsătorit în secret! Distrus după un divorț dureros, Alin Oprea a găsit liniștea și iubirea în noua lui relație.

Solistul trupei Talisman este îndrăgostit de Medana, femeia care l-a vindecat de toate rănile trecutului. “Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, i-a mărturisit Alin Oprea lui Cristi Brancu în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Alin Oprea s-a căsătorit în secret!

Cei doi au multe în comun, dar, cel mai mul iubește Alin la jumătatea lui faptul că împărtășesc aceleași aspirații și vise. “Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori și principii comune, cu gusturi și vise comune. Suntem crescuți în aceeași zona, la Cluj. Ne înțelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare și avem de celebrat însăși viață”, spune Alin Oprea.

Cine au fost invitații, care i-au fost alături în ziua cea mare

Dragostea a făcut-o pe iubita artistului să își descopere un talent unic- acela de poetă. “Medana din momentul în care m-a cunoscut și-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos și 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se școală noaptea și îmi scrie o strofă”, i-a povestiț lui Cristi Brancu solistul trupei Talisman.

Trecutul tumultos, divorțul dureros și despărțirea de copii săi au devenit istorie atunci când în viaț lui Alin Oprea a apărut frumoasa Medana. “A fost lângă mine în cele mai dureroase momente și asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc sau unde mai locuiesc și oamenii pentru care am muncit întreaga viață mi-au întors spatele.”

Alin Oprea, despre nunta cu Medana! Cine sunt nașii

 Alin Oprea, solistul de la Talisman, încheie anul fericit și împlinit! În 2023 i se schimbă viața, se însoară și se bucură de tot ce trăiește în prezent.

Și-a cerut jumătatea în căsătorie, pe îngerul lui, cum îi place să i se adreseze focoasei brunete din viața lui, viitoarea lui soție, Medana, pe care a cerut-o în căsătorie zilele trecute, în timp ce se afla într-un turneu prin Europa, la momentul respectiv cei doi iubiți fiind în Italia, la Milano.

Alin Oprea, mai îndrăgostit ca niciodată

Pentru Ciao.ro, artistul a declarat cât de împlinit se simte alături de viitoarea lui soție și cum se lasă pe mâna ei, pentru că Medana îl răsfață necontenit, mai ales acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, cu bucate tradiționale românești, pe care le pregătește cu câteva zile înainte de Crăciun.

Alin, se întâmplă evenimente fericite în viața voastră! Nunta bate la ușă! Cum a fost cererea în căsătorie în Italia?

De când am întâlnit-o pe Medana, noi mereu am avut momente fericite în viața noastră. Cererea în căsătorie și pasul care urmează este într-adevăr un moment unic, dorit, visat încă de la început și asumat. Momentul cererii în căsătorie a fost emoționant și cu siguranță ne vom aminti toată viața cu drag de el.

Cum a reacționat Medana? Se aștepta? Crezi că bănuia ce o așteaptă?

Medana a fost luată prin surprindere, nu bănuia absolut nimic în acel moment, tocmai de aceea bucuria ei a și fost mult mai mare.

Cât de fericiți sunteți voi doi acum? Priviți cu încredere spre viitor?

După experiențe dureroase și evenimente neplăcute din trecut, când în sfârșit simți și “gustul fericirii” știi să apreciezi asta deja la un alt nivel și să înțelegi cu adevărat ceea ce contează în viața ta. Sigur că da! Noi privim cu încredere spre viitor, având convingerea că facem pasul corect și că vom avea o viață frumoasă împreună, la fel cum a fost și până acum.

Cât de recunoscător îi ești Medanei pentru faptul că a apărut în viața ta și te răsfață atât de tare?

Îi sunt recunoscător în proporție de 100% pentru că de când a apărut ea în viața mea, înțeleg și eu în sfârșit ce înseamnă să trăiești cu adevărat, să te bucuri de viață dar mai ales de viața în doi care este extraordinară dacă ai alături partenerul potrivit ție.

Alin Oprea, despre nunta cu Medana

Pentru ce o iubești cel mai mult?

Pentru tandrețea ei, pentru felul ei unic de a fi, pentru curajul și tăria de caracter de care a dat dovadă mereu.

Cât timp aveți de când vă cunoașteți și ce anume te atrage la ea cel mai mult?

Ne cunoaștem din 2019 iar legat de ceea ce mă atrage la ea a fost încă de la început frumusețea, inteligența și personalitatea puternică pe care o are.

Unde vă prind sărbătorile de iarnă?

Sărbătorile de iarnă ne prind acasă la Cluj, alături de cei dragi.

Ce cadouri vă veți face unul altuia de Moș Crăciun? Ce vă doriți în mod special?

Eu știu ce cadou îi voi face Medanei, un set complet pentru păr pe care și-l dorește de ceva vreme, de ultimă generație de la un anumit brand. Ceea ce ne dorim în mod special este sănătate și protecție divină atât pentru cei dragi cât și pentru noi.

Ce nu vă lipsește niciodată de pe masa de Crăciun? Care sunt bucatele tale tradiționale preferate? Gătiți împreună de sărbători?

Medana este o gospodină desăvârșită. Începe pregătirile de Crăciun cu trei zile înainte. De la piftie, salată boeuf, fripturi, tochitură, aperitive, prăjituri face absolut tot. Niciodată nu m-am implicat la bucătarie dar de când sunt cu Medana o ajut la tot ce pot pentru că apreciez enorm tot efortul ei pe care îl depune pentru noi. Îi curăț legumele, o ajut la creme după ce ea îmi arată ce am de făcut.

Cine sunt nașii: „Ei sunt cunoscuți și…”

Ce putem afla despre nuntă? Ați stabilit deja data, unde va avea loc? Nașii sunt cunoscuți?

Despre nuntă în acest moment puteți afla doar întrebarea numărul trei, referitoare la nași. Da, ei sunt cunoscuți și vor fi mai multe perechi.

De Revelion unde veți fi? Am observat că Medana este mereu și peste tot alături de tine!

De Revelion vom fi la 3 evenimente diferite alături de Medana, evident. Apreciez enorm faptul că ea este mereu alături de mine pentru că asta este o mare bucurie pentru mine. Locul unei soții este la brațul soțului ei.

Ce își dorește Alin Oprea pentru noul an și cum o să îl primești pe 2023 în viața ta?

De la noul an îmi doresc să fie pace în lume, să fie mai multă empatie între semeni și să fie tot mai mulți oameni binecuvântați cu iubire, împlinire sufletească și abundență pe toate planurile.

Publicat: 14 dec. 2022, 12:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă