Alin Oprea face ”terapie” în zăpadă, fără haine pe el: ”Mă ajută să-mi echilibrez eficient corpul”

Publicat: 28 feb. 2022, 16:03 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nu face doar sală, ci se ocupă de trupul lui cum știe mai bine ca să evolueze și transformarea sa să fie mai rapidă și eficientă!

Alin Oprea s-a transformat vizibil de când este adeptul zilnic al sportului. Ba chiar unii colegi de breaslă îi spun Arnold Schwarzenegger! Și chiar dacă uneori se amuză, artistul a merge mai departe cu antrenamentul și îl duce la punctul extrem. Mai nou, artistul de la Talisman profită de escapadele la munte, la zăpadă, și își găsește timp să facă terapie în frig.

Aceasta este o metodă Wim Hof care are la bază trei piloni puternici de susținere, mai precis expunere graduală la frig, pregătire mentală corespunzătoare și respirație. Iar punctul forte al acestor trei piloni este faptul că dacă înveți să îți controlezi mintea, orice este posibil!

Ce terapie urmează Alin Oprea

Cum explică însă interpretul faptul că a ales să facă această terapie prin frig? Alin Oprea a povestit pentru Ciao.ro!

Am simțit că într-un fel trec prin stări și emoții similare. Astfel încât am considerat că și pe mine mă poate ajuta această terapie. Și am avut dreptate. M-am ajutat să-mi echilibrez foarte eficient trupul, mintea și sufletul. Împreună cu sportul și  viața ordonată din punct de vedere nutrițional și odihnă (somn corect), am devenit cel de azi. Medana este și ea atrasă de toate aceste terapii alternative și ne sfătuim mereu ce și pentru care dintre noi ar funcționa mai bine. În cazul meu, variantele „dure” sunt cele mai eficiente”, a mărturisit artistul pentru Ciao.ro.

După divorțul de fosta soție, Alin Oprea a “înflorit” și și-a schimbat radical înfățișarea și stilul de viață. Artistul a participat recent la un concurs de gogoși, „Gogoașa Exclusiv VIP”, desfășurat în platoul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV. Semn că nu doar iubita sa, Medana, îl răsfață și îi face toate poftele culinare, ci și el știe să gătească câte ceva, în acest caz, un desert delicios.

 

 

Publicat: 28 feb. 2022, 16:03 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă