Decizie șocantă! Ce urmează să se întâmple cu Raed Arafat, în plină stare de urgență

Publicat: 01 Apr. 2020, 10:47 News
Decizie șocantă! Ce urmează să se întâmple cu Raed Arafat, în plină stare de urgență

Decizie șocantă! Ce urmează să se întâmple cu Raed Arafat! Surse politice susțin că secretarul de stat în MAI va coordona toate achizițiile medicale pentru UE.

Uniunea Europeană a pus la punct, în contextul gestionării crizei provocate de coronavirus, o procedură pentru achiziționarea în comun a echipamentelor medicale necesare pentru toate statele membre, iar  Raed Arafat ar urma să se ocupe de această misiune, susțin surse citate de ziarul Libertatea.

Decizie șocantă! Ce urmează să se întâmple cu Raed Arafat

Europarlamentarul USR-PLUS, Nicu Ștefănuță, susține pentru sursa citată că Raed Arafat va fi responsabilul acestor achiziții publice pentru toate țările UE. Șeful DSU nu a confirmat momentan informația.

Am stat de vorbă azi cu comisarul pentru gestionarea crizelor, Janez Lenarčič și mi-a spus că are încredere în țara noastră. Raed Arafat trebuie să gândească un plan de achiziții și un calendar realist pentru aceste achiziții. Mingea e la noi în teren. O dată realistă pe care o folosește Comisia Europeană este 14 aprilie”, a declarat Nicu Ștefănuță.

Publicat: 01 Apr. 2020, 10:47 News
Tags:
Pe aceeași temă